Hero Park

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
55 MB DOSYA BOYUTU

Kendi köyünüzü inşa ederek savaş kahramanlarına hizmet edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Yıllar önce terk edilmiş bir köyü yeniden yaşanılacak bir hale getirerek savaş kahramanlarını misafir edeceğiniz ve çeşitli alanlarda hizmet vererek altın kazanacağınız Hero Park, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan ve ücretsiz olarak sunulan sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, kendi köyünüzü inşa ederek savaştan dönen yorgun kahramanlara hizmet etmek ve savaşçıların tüm ihtiyaçlarını gidererek onlara kalacak yer tesis etmektir. Yıllar önce büyük bir savaşa tanıklı eden ve yaşanılamaz duruma gelen harabeye dönmüş bir köyün yeniden hayat bulması için mücadele etmelisiniz. Savaş kahramanlarının kalabileceği evler inşa ederek onların her şeyiyle ilgilenmeli ve atlarının bakımını üstlenmelisiniz. Bu sayede altın kazanarak bütçenizi katlayabilir ve köye daha onlarca farklı bina yapabilirsiniz.

Yüz binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen ve simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan Hero Park, onlarca farklı karakter ve hayvanın yaşayabileceği eşsiz bir köy inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Hero Park

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
274.4 MB DOSYA BOYUTU

Kendi köyünüzü inşa ederek savaş kahramanlarına hizmet edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Terk edilmiş bir köyü elden geçirerek tekrar yaşanılabilir bir mekan oluşturabileceğiniz ve eski savaş kahramanlarını köyünüzde misafir ederek bol miktarda altın kazanacağınız Hero Park, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen ve ücretsiz olarak hizmet veren benzersiz bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, yıllar önce yaşanan büyük bir savaşın ardından kullanılamaz hale gelen bir köyün yönetimini üstlenmek ve köye yeni yerleşim alanları inşa ederek tekrardan hayat vermektir. Köyünüze yeni misafir evleri, demirci ocakları, ahırlar, madenler ve daha onlarca farklı ticari faaliyet alanı inşa edebilirsiniz. Evlerde eski savaş kahramanlarını misafir edebilir ve atlarının bakımını yaparak altın kazanabilirsiniz. Ayrıca demirci ocaklarında yeni savaş malzemeleri üreterek savaşçılara satabilirsiniz. Böylece köyünüzü genişleterek yüzlerce karakterin ve hayvanın yaşayabileceğiniz eşsiz bir mekan tasarlayabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız Hero Park, simülasyon oyunları arasında bulunan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Linear Quest Battle: Idle Hero

    Patron savaşçılar ile mücadele edeceğiz.
  • Idle Theme Park Tycoon

    Renkli dakikalar geçireceğiz.
  • Idle Aqua Park

    Hayalinizde eğlence merkezini inşa edebileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Idle Hero TD

    Kalenizi savunmak için aksiyon dolu savaşlara katılacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • From Zero to Hero

    Sıfırdan bir kariyer planlaması yaparak servete ulaşmak için zorlu şartlardan geçeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Trailer Park Boys: Greasy Money

    Birçok farklı işle meşgul olarak yüksek meblağlar kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Click Park: Idle Building Roller Coaster Game

    Sıfırdan bir eğlence parkı kurabileceğiniz ve çok sayıda ziyaretçi çekebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Theme Park Simulator APK

    Theme Park Simulator APK ile gerçekçi bir lunapark deneyimi yaşayacaksınız.