Heroes Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.

Mgif Studio tarafından geliştirilen ve iki farklı mobil platformda geniş kitleler tarafından oynanmaya devam eden Heroes Legend mobil rol oyunları arasında yer alıyor.

MOBA ve RPG içeriklerinin yer aldığı Heroes Legend’de benzersiz yeteneklere sahip onlarca farklı karakter oyunculara sunuluyor. Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak indirilip, gerçek zamanlı olarak oynanabilen yapım da oyuncular seçtikleri karakterlerle diğer oyunculara karşı mücadele edecek ve bu karşılaşmalardan galibiyetle ayrılmaya çalışacaklar.

Benzersiz yeteneklerin de yer aldığı oyunda, oyuncular karakterlerini geliştirerek daha güçlü bir hale getirebilecek ve daha zorlu savaşlarda boy göstermeye çalışacaklar. Birbirinden farklı zorlukların ve engellerin de yer aldığı yapımda oyuncular titizlikle tasarlanmış kahraman ve canavar karakterleri ile karşı karşıya gelecekler.

Oyuncular birbirinden farklı içeriklere sahip olan zindanlarda ilerleyecekler. Yapım günümüzde 100 binden fazla oyuncuya hitap ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Heroes Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
184.2 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.

Mobil rol oyunları arasına yeni katılan ve etkili bir giriş yapan Heroes Legend oyunncuları tam anlamıyla aksiyona doyuracak gibi görünüyor.

Mgif Studio imzası ile geliştirilen ve oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Heroes Legend bünyesinde birbirinden farklı, titizlikle hazırlanmış karakter ve canavarlara ev sahipliği yapıyor. Dünyayı kurtarmak için birbirinden farklı zindanlarda mücadele edeceğimiz oyun içerisinde MOBA ve RPG tarzında bir deneyim bizleri bekliyor olacak.

En güçlü karakteri meydana getirmek için savaşacağımız oyun içerisinde çok sayıda farklı yetenek yer alacak. Oyuncular bu yetenekler ile karakterlerini geliştirerek daha etkili hale getirecek ve daha fazla düşman ile karşı karşıya gelecekler.

Android ve iOS platformunda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Heroes Legend dünya çapında arena savaşlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Oyuncular diledikleri gibi yeni karakterlerini geliştirerek daha etkili bir hale getirebilirler.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ocean Legend

    Denizlerde savaşacağız.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • LightSlinger Heroes

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • PJ Masks: Moonlight Heroes

    Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Skylanders Ring of Heroes

    Kaliteli içerikler bizleri bekliyor olacak.
  • Mighty Party: Clash of Heroes

    Rekabet dolu savaşlara katılacağız.
  • Brave Legends: Heroes Awaken

    Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.