Heroes Will

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

60’dan fazla karakter arasından seçim yapacağız.

Mobil platformda rol oyunlarına olan ilgisi ile tanınan Tritone yeni oyunu olan Heroes Will ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Oynaması ücretsiz olarak hem Android hem de iOS platformlarında oyunculara sunulan Heroes Will mobil rol oyunları arasında yer alıyor. Erkek ve dişi olmak üzere çeşitli karakterlerin yer aldığı yapımda oyuncular gerçek zamanlı olarak dünyanın dört bir yanından rakipler ile karşı karşıya gelecekler.

İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Korece, Çince, Tayvanca, Rusça ve Japonca olmak üzere çeşitli dil desteklerine sahip olan oyun ne yazık ki Türkçe dil seçeneğine sahip değil. 2D kalitesinde grafik açılarına ve görsel efektlere sahip olan oyunda çeşitli oyun modları da yer alacak.

Farklı seviye sisteminin de yer aldığı oyunda oyuncular seçtikleri karakterleri daha güçlü hale getirebilecek, rakipler karşısında daha etkili savaşlar yapabilecekler.

Heroes Will 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

Heroes Will

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
43.8 MB DOSYA BOYUTU

60’dan fazla karakter arasından seçim yapacağız.

Mobil rol oyunları arasına yeni katılan Heroes Will günümüzde 100 binden fazla oyuncu tarafından gerçek zamanlı olarak oynanmaya devam ederken oyun kitlesi de artmaya devam ediyor.

Tritone tarafından geliştirilen ve günümüzde oynaması ücretsiz olarak Android ve iOS platformunda yer alan Heroes Will çeşitli seviyelere de ev sahipliği yapıyor. Birbirinden farklı çok sayıda karakterin ve içeriğin yer aldığı oyunda oyuncular erkek ve dişi olmak üzere çeşitli karakterler arasından seçimler yapacak, diğer oyunculara karşı savaşacaklar.

Seviye sistemi eşliğinde oyuncular zorlu rakipler ile karşı karşıya geliyorlar. 60’dan fazla karakterin yer aldığı yapımda oyuncular zengin bir içeriği de deneyimleme fırsatı elde ediyorlar. Oyun içerisinde 2D grafik açıları eşliğinde yüksek kaliteli karakterler ve arka planlar da bulunuyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • LightSlinger Heroes

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.
  • PJ Masks: Moonlight Heroes

    Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Mighty Party: Clash of Heroes

    Rekabet dolu savaşlara katılacağız.
  • Skylanders Ring of Heroes

    Kaliteli içerikler bizleri bekliyor olacak.
  • Legendary: Game of Heroes

    Dünyanın dört bir yanından oyuncular ile savaşacağız.
  • Brave Legends: Heroes Awaken

    Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.