Heroic - Magic Duel

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Dev yaratıklara karşı aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda strateji oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen Heroic - Magic Duel, dev yaratıklara karşı savaşarak aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve nefes kesen savaş senaryoları ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, farklı özelliklere ve yeteneklere sahip onlara karakter arasından seçiminizi yaparak savaşa başlamak ve düşman askerlerini etkisiz hale getirerek ganimet toplamaktır.

Savaşları kazandıkça seviye atlayabilir ve yeni karakterlerin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca savaşçınızı özelleştirerek kendi tasarladığınız karakteri kullanabilir ve rakiplerinize karşı güçlü bir profil oluşturabilirsiniz. Zorlu PvP savaşlarının yer aldığı sürükleyici bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı silahlarla ve özelliklerle donatılmış onlarca karakter yer almaktadır. Ayrıca sayısız savaş aleti ve birçok ilginç savaş meydanı bulunmaktadır. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Heroic - Magic Duel ile sizde aksiyona doyabilir ve stres atabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Heroic - Magic Duel

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
277.4 MB DOSYA BOYUTU

Dev yaratıklara karşı aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Aksiyon dolu strateji savaşlarına katılarak hünerlerinizi sergileyebileceğiniz ve rakiplerinizi mağlup ederek gücünüzü herkese kanıtlayabileceğiniz Heroic - Magic Duel, Android ve İOS sürümleri sayesinden farklı platformlardan oyuncuların kolaylıkla ulaşabileceği eğlenceli bir oyunudur.

Kaliteli grafikleri ve nefes kesen savaş sahneleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, çeşitli özel güçlerle ve ölümcül silahlarla donatılmış farklı karakterlerden yararlanarak düşman birliklerini yok etmek ve dev canavarlarla mücadele etmektir. Kendi savaş stratejinizi geliştirerek rakiplerinizi yenebilir ve ganimet toplayarak seviye atlayabilirsiniz.

Bu sayede yeni karakterlerin ve savaş malzemelerinin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca karakterleri özelleştirerek istediğiniz özellikleri ve silahları ekleyebilirsiniz. Aksiyon dolu PvP savaşlarına katılabileceğiniz bağımlılık yapıcı sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde birbirinden farklı görünüme ve ilginç özelliklere sahip birçok savaş kahramanı bulunmaktadır. Ayrıca sayısız savaş aleti ve teçhizatı yer almaktadır. Strateji oyunları kategorisinden kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan Heroic - Magic Duel ile sizde heyecan verici savaşlar yapabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Magic Siege

    Zombilere ve canavarlara karşı mücadele edeceğiz.
  • Tennis Slam: Global Duel Arena

    Mobil cihazımızda tenis oynayacağız.
  • Might & Magic: Chess Royale

    Might & Magic: Chess Royale Android İndir: Ubisoft'tan 100 oyunculu auto battle oyunu
  • Magic Chess: Bang Bang

    Gerçek zamanlı satranç oynayacağız.
  • Magic Portals Free

    Farklı seviyelerdeki bulmacaları çözeceğiz.
  • Magic City

    Büyüleyici bir köy inşa edebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Gem Blast: Magic Match Puzzle

    Aynı nesneleri yok edeceğiz.
  • Munchkin Match: Magic Home Building

    Eşleştirme yaparak hayalinizdeki evi tasarlayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.