Hidden Expedition: Dawn of Prosperity

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Deprem araştırmaları yapabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere hizmet veren ve binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan Hidden Expedition: Dawn of Prosperity, dünyayı ele geçirmek harekete geçen kötü güçleri engelleyebileceğiniz ve macera dolu görevler üstlenebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, terk edilmiş bir bölgede çeşitli araştırmalar yapmak ve esrarengiz olayların arkasında yatan sırları açığa çıkarmaktır. Deprem bölgelerinde dolaşarak ipucu aramalı ve yeni depremlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Sinyalleri takip etmeli ve doğru analizler yapmalısınız. Bu sayede depremlerin arkasında kimlerin olduğunu öğrenebilir ve görevleri başarıyla tamamlayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve gizemli bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farlı karakter ve sayısız gizli nesne yer almaktadır. Ayrıca depremleri araştırabileceğiniz çeşitli araçlar bulunmaktadır. Bu araçlardan yararlanarak doğru sinyaller alabilir ve olayları çözebilirsiniz.

Klasik kategoride kendisine yer bulan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Hidden Expedition: Dawn of Prosperity, kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Hidden Expedition: Dawn of Prosperity

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
863.1 MB DOSYA BOYUTU

Deprem araştırmaları yapabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.

Mobil platformda macera oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Hidden Expedition: Dawn of Prosperity, dünyanın her bölgesine deprem dalgaları yayan ve dünyayı yok etmek için harekete geçen kötü güçlerin peşine düşebileceğiniz ve tehlikeli görevler üstlenebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Oyunda onlarca farklı mekan ve yüzlerce gizli obje yer almaktadır. Ayrıca deprem sinyallerini takip edebileceğiniz birçok alet bulunmaktadır. Bu aletler aracılığı ile sinyalleri takip edebilirsiniz. İpuçları arayarak kötü karakterlerin peşine düşebilir ve görevleri tamamlayabilirsiniz.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, terk edilmiş mekanlarda esrarengiz olayları araştırmak ve gizemleri açığa çıkarmaktır. Depremden dolayı harabeye dönen ve kullanılamaz hale gelen bir bölgede macera dolu serüvenler yaşayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Hidden Expedition: Dawn of Prosperity, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Expedition: The Fountain of Youth

    Arkeoloji müzesinden kaybolan eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Hidden Expedition: Midgard's End

    Gizemli mekanlarda bir hırsızın izini sürebileceğiniz ve macera dolu anlar yaşayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Hidden Object - Living Legends: Beasts of Bremen

    Çeşitli mekanlarda dolaşarak gizli nesnelerin peşine düşeceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Space Expedition

    Uzay boşluğundaki zorlu parkurlarda yarışarak yeni yerler keşfedebileceğiniz sıra dışı bir macera oyunudur.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • NCIS: Hidden Crimes

    Olayları çözmeye çalışacağız.
  • Hidden Objects - Labyrinths Of World: Stonehenge

    Gizli hazineleri keşfedeceğiz.