Hidden Expedition: Midgard's End

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli mekanlarda bir hırsızın izini sürebileceğiniz ve macera dolu anlar yaşayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına hizmet veren ve binlerce oyuncu tarafından tercih edilen Hidden Expedition: Midgard's End, bir hırsızın peşine düşerek macera dolu anlar yaşayabileceğiniz ve gizemli objeleri araştırarak ipuçları toplayabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, gizli nesneleri bularak ipuçları toplamak ve hırsızı yakalayarak görevleri tamamlamaktır. Oyunda, antik bir haritanın çalınması ve bu durumun getireceği tehlikeli olaylardan esinlenerek hazırlanmış bir dizi görev yer almaktadır. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz ve eşsiz bir deneyim kazanabileceğiniz macera dolu bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda gizli nesneleri arayabileceğiniz onlarca farklı mekan ve birçok ilginç karakter bulunmaktadır. Hırsızı yakalayabilmek için ihtiyacınız olan ipuçlarına bulmacalar çözerek ulaşabilirsiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve kilitli kapıları açarak farklı bölümlere ulaşabilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında bulunan Hidden Expedition: Midgard's End, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken sürükleyici bir oyun olarak ön plana çıkıyor.  

Doğukan Çağlakpınar

Hidden Expedition: Midgard's End

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
847.2 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli mekanlarda bir hırsızın izini sürebileceğiniz ve macera dolu anlar yaşayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Hidden Expedition: Midgard's End, tarihi objeleri çalan bir hırsızın peşine düşerek macera dolu serüvenlere atılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Kaliteli grafikleri ve gerçekçi karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, gizli objeleri bularak ipuçları toplamak ve hırsızın izini sürerek çalınan eşyalara ulaşmaktır. Oyunda, eski bir haritanın çalınması ve kötü düşünceli insanların haritadan yaralanarak dünyayı büyük bir tehlikeye sürüklemesi konu alınmıştır. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz ve farklı deneyimler kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı karakter ve yüzlerce gizli nesne yer almaktadır. Çeşitli bulmacalar çözerek ve strateji oyunları oynayarak ipuçları toplayabilirsiniz. Böylece hırsızın izini sürebilir ve kaybolan objelere ulaşabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan Hidden Expedition: Midgard's End, maceraya doyabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Expedition: Dawn of Prosperity

    Deprem araştırmaları yapabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Hidden Expedition: The Fountain of Youth

    Arkeoloji müzesinden kaybolan eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Space Expedition

    Uzay boşluğundaki zorlu parkurlarda yarışarak yeni yerler keşfedebileceğiniz sıra dışı bir macera oyunudur.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • NCIS: Hidden Crimes

    Olayları çözmeye çalışacağız.
  • Hidden Objects-Beyond: Star Descendant

    İpuçları toplayarak gizli nesnelere ulaşabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Mystery Manor: hidden objects

    Dedektif rolüne bürüneceğiz.
  • Maze Subject 360 - A Scary Hidden Object Game

    Gizemli mekanlarda dolaşarak kayıp objelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.