Hidden Expedition: The Fountain of Youth

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Arkeoloji müzesinden kaybolan eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Arkeoloji çalışmaları sonucunda ortaya çıkan esrarengiz objelerin, kötü güçler tarafından kullanılmasını önlemek için macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz Hidden Expedition, Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlarda oyu severlerle buluşan sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, arkeoloji müzesinden çalınana bir iksirin izini sürmek ve şüphelileri tespit ederek görevleri tamamlamaktır. Ürpertici mekanlarda gezinerek esrarengiz olayları incelemeli ve gizli nesneleri bularak ipucu toplamalısınız. Bu sayede seviye atlayabilir ve farklı objelerin kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda ipuçlarına ulaşabileceğiniz çeşitli bulmaca ve eşleştirme bölümleri yer almaktadır. Bu bölümlerde başarılı olarak ödüller kazanabilir ve ipucu toplayabilirsiniz. Yüzlerce kayıp objeyi bularak görevleri tamamlayabilir yeni bölümlere geçebilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden Hidden Expedition, maceraya doyabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz kaliteli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Hidden Expedition: The Fountain of Youth

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
902.5 MB DOSYA BOYUTU

Arkeoloji müzesinden kaybolan eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Arkeoloji müzesinden çalınan değerli objelerin yerlerini tespit etmek için esrarengiz mekanlarda araştırmalar yapabileceğiniz ve macera dolu görevler üstlenebileceğiniz Hidden Expedition, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve ürkütücü müzikleri ile oyun tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, müzeden çalınan nesnelerin izini sürerek ipuçlarına ulaşmak ve görevleri tamamlayarak şüphelileri yakalamaktır. Kaybolan iksir kötü güçlerin eline geçerse dünya yok olabilir ve tüm insanlar ölebilir. Bu nedenle iksirin yerini bulmalı ve tüm dünyayı büyük bir beladan kurtarmalısınız. Size verilen görev dizisini sırasıyla yerine getirerek kayıp nesnelere ulaşabilir ve seviye atlayabilirsiniz. Macera dolu bölümleri ve sıra dışı konusu ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı karakter ve sayısız değerli obje yer almaktadır. Müzedeki kayıp nesneleri bulmak için çeşitli bulmacalar çözebilir ve eşleştirmeler yapabilirsiniz. Bu sayede ipucu toplayabilir ve şüphelilerin izini sürebilirsiniz. Macera oyunları arasında yer alan Hidden Expedition, sürükleyici bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Expedition: Dawn of Prosperity

    Deprem araştırmaları yapabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Hidden Expedition: Midgard's End

    Gizemli mekanlarda bir hırsızın izini sürebileceğiniz ve macera dolu anlar yaşayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Hidden Object - Living Legends: Beasts of Bremen

    Çeşitli mekanlarda dolaşarak gizli nesnelerin peşine düşeceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Hidden Objects - Haunted Hotel: The Thirteenth

    Gizemli bir otelde işlenen onlarca cinayeti araştırarak, katilin izini sürebileceğiniz benzersiz bir macera oyundur.
  • Hidden Objects-Maze: The Broken Tower

    Gizemli mekanlarda esrarengiz olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Space Expedition

    Uzay boşluğundaki zorlu parkurlarda yarışarak yeni yerler keşfedebileceğiniz sıra dışı bir macera oyunudur.
  • Hidden Objects - Witches' Legacy: The Dark Throne

    Korkunç düşünceleri ile dünyayı yok etmek isteyen kötü kraliçeye karşı mücadele edeceğiniz eşsi bir macera oyunudur.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.