Hidden Object-Mystery Trackers: Queen of Hearts

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz olayları inceleyerek kasabayı büyük bir beladan kurtarabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Esrarengiz bir şekle kasabadaki herkesin canavara dönüşmesi üzerine araştırmalar yaparak bu beladan kurtulmanın yollarını arayabileceğiniz Hidden Object-Mystery Trackers, binlerce oyun tutkununun vazgeçilmezi olan kaliteli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve etkileyici tasarımı ile dikkat çeken bu oyunda amaç, kasabaya yayılan virüsten kurtulmak için deneyler yapmak ve gizli nesneleri bularak görevleri tamamlamaktır. Yardımcı köpeğiniz ile birlikte virüsten korunmak için birer maske takmalı ve araştırmalara başlamalısınız. Anlamsız bir şekilde ilginç yaratıklara dönüşen insanlar üzerinde incelemeler yaparak virüsü nasıl etkisiz hale getireceğinizi bulabilir ve kasabayı bu beladan kurtarabilirsiniz.

Oyunda yer alan çeşitli bulmaca ve eşleştirmelerle ihtiyacınız olan ipuçlarına ulaşabilir ve kayıp objeleri bularak doğru iz üstünde ilerleyebilirisiniz. Bu sayede virüsün nasıl bulaştığını bulabilir ve insanları ölümden kurtarabilirsiniz.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken Hidden Object-Mystery Trackers, macera dolu serüvenlere atılarak gizli nesneleri arayacağınız eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Hidden Object-Mystery Trackers: Queen of Hearts

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
826.6 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz olayları inceleyerek kasabayı büyük bir beladan kurtarabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kasabaya yayılan bir virüs yüzünden tüm insanların korkunç yaratıklara dönüşmesi üzerine kolları sıvayacağınız ve deneyler yaparak virüsü etkisiz hale getirmenin yollarını arayacağınız Hidden Object-Mystery Trackers, mobil oyunlar arasında klasik kategoride yer alan sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve ürtpertici müzikleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, yaratığa dönüşen insanları inceleyerek ne tür bir virüs bulaştığını araştırmak ve virüsü etkisiz hale getirmektir. Size her konuda yardımcı olacak sevimli bir köpekle birlikte araştırmalarınıza başlamalı ve virüsten korunmak için özel kıyafetler giyinmelisiniz. Virüsün etkisiyle bir anda canavarlaşan insanları takip ederek ne tür tepkiler verdiklerini incelemeli ve deneyleri buna göre yapmalısınız.

Bölümlerde yer alan ilginç eşleştirme ve bulmaca oyunları sayesinde çeşitli ipuçlarına ulaşabilirsiniz. Böylece gizli nesneleri bulabilir ve görevleri tamamlayarak kasabayı virüsten kurtarabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Hidden Object-Mystery Trackers, macera dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Object - Dark Realm: Lord of the Winds

    Gizli nesneleri bulmak içi çeşitli bulmacalar çözebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.
  • Hidden Object-Phantasmat: Reign of Shadows

    Sır dolu olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir gizli nesne bulma oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Seven Muses Hidden Object

    Esrarengiz cinayetleri inceleyerek katilin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Mystery Trackers: Paxton Creek Avenger

    Gizemleri ortaya çıkarmaya çalışacağız.
  • Hidden Object - Living Legends: Beasts of Bremen

    Çeşitli mekanlarda dolaşarak gizli nesnelerin peşine düşeceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Hidden Object: Mystery Estate

    Hidden Object: Mystery Estate, farklı oda ve mekanlarda sizden istenen gizli objeleri bulmaya çalışarak tüm sırları çözmeye çalışacağınız eğlenceli ve heyecanlı bir Android oyunudur.
  • Hidden Object Elven Forest

    Macera dolu bir orman yolculuğu yaparak gizli nesneleri bulmak için bulmacalar çözeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Maze Subject 360 - A Scary Hidden Object Game

    Gizemli mekanlarda dolaşarak kayıp objelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.