Hidden Objects-Beyond: Star Descendant

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

İpuçları toplayarak gizli nesnelere ulaşabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.

Galaksilerden oluşan onlarca bölümde farklı bulmaca ve eşleştirme oyunları oynayabileceğiniz Hidden Objects-Beyond: Star Descendant, macera oyunları arasında yer alan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Etkileyici grafik tasarımı ve sıra dışı konusu ile oyun tutkunlarına benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda asıl amaç, gizli nesnelere ulaşarak ipuçları toplamak ve görevleri tamamlamaktır. Bu görevleri yaparken çeşitli bulmaca ve eşleştirme oyunları oynamalısınız. Oyunlarda başarılı olarak onlarca farklı ipucu ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Oyunda, sahipsiz bir çocuğu büyüterek seneler sonra çocuğun kökenini bulmak için kolları sıvayan bir karakterin başından geçenler anlatmaktadır. Bu karakter ile türlü maceralara atılacak ve verilen görevleri yerine getirerek çocuğun kökenini bulacaksınız.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz Hidden Objects-Beyond: Star Descendant, sürükleyici özelliği ve esrarengiz bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Hidden Objects-Beyond: Star Descendant

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

İpuçları toplayarak gizli nesnelere ulaşabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.

Dünya dışındaki gezegenlerden birinde sahipsiz bir bebek bularak onun kökenini araştırabileceğiniz ve bu araştırmaları yaparken farklı bulmacalar çözebileceğiniz Hidden Objects-Beyond: Star Descendant, binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, gizli nesneleri bularak ipucu toplamak ve büyüttüğünüz çocuğun kökenine ulaşmaktır. Farklı gezegenlerde dolaşarak kayıp objeleri bulmalı ve görevleri tamamlamalısınız. Bölümlerde oynayacağınız bulmaca ve eşleştirme oyunları sayesinde ihtiyacınız olan ipuçlarını toplayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz ve macera dolu serüvenlere atılabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde onlarca farklı bölüm ve sayısız gizli nesne yer almaktadır. Ayrıca birçok ipucunun yer aldığı çeşitli bulmaca ve eşleştirme bölümleri bulunmaktadır. Bu oyunlarda başarılı olarak seviye atlayabilir ve yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri sayesinde farklı platformlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Hidden Objects-Beyond: Star Descendant, mobil oyunlar arasında macera kategorisinde yer alan ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beyond: Star Descendant

    Kayıp çocuğun gizemi için galakside yolculuğa çık.
  • Mystery Manor: hidden objects

    Dedektif rolüne bürüneceğiz.
  • Hidden Objects - Haunted Hotel: The Thirteenth

    Gizemli bir otelde işlenen onlarca cinayeti araştırarak, katilin izini sürebileceğiniz benzersiz bir macera oyundur.
  • Hidden Objects-Maze: The Broken Tower

    Gizemli mekanlarda esrarengiz olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Hidden Objects - Witches' Legacy: The Dark Throne

    Korkunç düşünceleri ile dünyayı yok etmek isteyen kötü kraliçeye karşı mücadele edeceğiniz eşsi bir macera oyunudur.
  • Hidden Objects - Labyrinths Of World: Stonehenge

    Gizli hazineleri keşfedeceğiz.
  • Hidden Objects-Nevertales: Hidden Doorway

    Esrarengiz olayları araştırabileceğiniz ve kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Hidden Objects-Nevertales: The Beauty Within

    Esrarengiz olayları çözerek kötü büyüleri ortadan kaldırabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.