Hidden Objects-Maze: The Broken Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli mekanlarda esrarengiz olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Ürpertici mekanlarda çeşitli görevler üstlenebileceğiniz ve gizemli nesnelere ulaşabileceğiniz Hidden Objects-Maze: The Broken Tower, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarının hizmetine sunulan ve binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Ürkütücü sahneleri ve heyecan verici müzikleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, terk edilmiş bir binada dolaşarak ipuçları toplamak ve gizli nesnelere ulaşmaktır. Oyun lüks bir apartmanda aniden kaybolan insanların gizemlerini çözmek üzerine tasarlanmıştır. Apartman sakinleri bu olaylar üzerine evlerini terk eder ve bu binayı araştırma görevi size bırakılır. Binada gezinerek kaybolan insanlara ulaşabilmek için çeşitli ipuçları yakalamalı ve sırları açığa çıkartmalısınız.

Oyun içerisinde binlerce gizli obje ve onlarca farklı karakter yer almaktadır. Görevleri tamamlamak için ihtiyacınız olan ipuçlarına çeşitli bulmacalar çözerek ulaşabilir ve bu sayede seviye atlayabilirsiniz.

Mobil platformda macera oyunları arasında bulunan Hidden Objects-Maze: The Broken Tower, sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Hidden Objects-Maze: The Broken Tower

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
958 MB DOSYA BOYUTU

Gizemli mekanlarda esrarengiz olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen Hidden Objects-Maze: The Broken Tower, ürkütücü bir apartmanda dolaşarak çeşitli objeleri araştırabileceğiniz ve kayıp insanların izlerini sürebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Ürpertici sahneleri ve kaliteli müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, terk edilmiş lüks bir binada araştırmalar yaparak gizli nesnelere ulaşmak ve görevleri tamamlamaktır. Oyunda, büyük bir apartmanda gerçekleşen esrarengiz olayların arkasında yatan gizemleri çözmek için dedektif rolüne bürünecek ve sırları açığa çıkaracaksınız. Aniden ortadan kaybolan apartman sakinlerini bulmak için macera dolu bir serüvene atılacak ve ipuçları toplayarak olayları aydınlatacaksınız.

Oyunda birçok şüpheli karakter ve sayısız gizli obje bulunmaktadır. Olayları çözmek için ihtiyacınız olan ipuçlarına, bulmaca ve eşleştirmeler yaparak ulaşabilirsiniz. Bu sayede görevleri tamamlayabilir ve farklı mekanların kilidini açabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden Hidden Objects-Maze: The Broken Tower, maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Objects - Haunted Hotel: The Thirteenth

    Gizemli bir otelde işlenen onlarca cinayeti araştırarak, katilin izini sürebileceğiniz benzersiz bir macera oyundur.
  • Hidden Objects - Witches' Legacy: The Dark Throne

    Korkunç düşünceleri ile dünyayı yok etmek isteyen kötü kraliçeye karşı mücadele edeceğiniz eşsi bir macera oyunudur.
  • Mystery Manor: hidden objects

    Dedektif rolüne bürüneceğiz.
  • Hidden Objects-Beyond: Star Descendant

    İpuçları toplayarak gizli nesnelere ulaşabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Maze Subject 360 - A Scary Hidden Object Game

    Gizemli mekanlarda dolaşarak kayıp objelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Hidden Objects - Labyrinths Of World: Stonehenge

    Gizli hazineleri keşfedeceğiz.
  • Hidden Objects-Nevertales: Hidden Doorway

    Esrarengiz olayları araştırabileceğiniz ve kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Hidden Objects-Nevertales: The Beauty Within

    Esrarengiz olayları çözerek kötü büyüleri ortadan kaldırabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.