Hidden Objects-Nevertales: Hidden Doorway

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz olayları araştırabileceğiniz ve kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

İlginç bulmaca ve eşleştirme oyunları oynayabileceğiniz ve ipucu toplayarak kayıp objelerin izini sürebileceğiniz Hidden Objects-Nevertales, binlerce oyun severin keyifle oynadığı macera dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.

Etkileyici grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, çeşitli ipuçlarına ulaşarak gizli nesneleri bulmak ve şüphelilerin izini sürerek görevleri tamamlamaktır. Esrarengiz olayları araştırarak sır perdelerini aralamalı ve kayıp objeleri bularak geniş bir koleksiyon yapmalısınız. Farklı mekanlar keşfederek yeni ipuçlarına ulaşabilir ve gizem dolu olayları çözebilirisiniz. Farklı konusu ve sıra dışı tasarımı ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda sayısız gizli nesne ve onlarca ürpertici mekan yer almaktadır. Ayrıca gizli nesnelere ulaşabileceğiniz çeşitli ipuçları bulunmaktadır. İlginç bulmacalar ve eşleştirmeler yaparak ihtiyacınız olan ipuçlarını toplayabilirsiniz. Bu sayede olayları aydınlatabilir ve yeni bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Oldukça geniş bir kitleye hitap eden ve klasik oyun kategorisinde yer alan Hidden Objects-Nevertales, Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda kolaylıkla oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Hidden Objects-Nevertales: Hidden Doorway

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
1 GB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz olayları araştırabileceğiniz ve kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.

Farklı bulmacalar çözebileceğiniz ve macera dolu bir serüvene atılabileceğiniz Hidden Objects-Nevertales, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan ve sürükleyici özelliği ile oyun tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, ürpertici mekanlarda olaşarak ipucu aramak ve gizli nesneleri bularak görevleri tamamlamaktır. Sır dolu olayları araştırarak tüm gizemleri çözmeli ve kayıp objeleri bularak koleksiyonu tamamlamalısınız. Sıkılmadan oynayabileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun etkileyici grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oldukça dikkat çekmektedir. Oyunda sayısız gizli eşya ve onlarca farklı bölüm yer almaktadır. Ayrıca bölümlerde çeşitli bulmaca ve eşleştirme oyunları bulunmaktadır. Bulmacaları başarıyla tamamlayarak ihtiyacınız olan ipuçlarına ulaşabilir ve gizli nesneleri bulabilirsiniz. Bu sayede farklı mekanlar keşfedebilir ve yeni maceralara atılabilirsiniz.

Binlerce oyuncunun keyifle oynadığı Hidden Objects-Nevertales, hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve bağımlısı olabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hidden Objects-Nevertales: The Beauty Within

    Esrarengiz olayları çözerek kötü büyüleri ortadan kaldırabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Mystery Manor: hidden objects

    Dedektif rolüne bürüneceğiz.
  • Hidden Objects-Beyond: Star Descendant

    İpuçları toplayarak gizli nesnelere ulaşabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Hidden Objects - Haunted Hotel: The Thirteenth

    Gizemli bir otelde işlenen onlarca cinayeti araştırarak, katilin izini sürebileceğiniz benzersiz bir macera oyundur.
  • Hidden Objects-Maze: The Broken Tower

    Gizemli mekanlarda esrarengiz olayları araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Hidden Objects - Witches' Legacy: The Dark Throne

    Korkunç düşünceleri ile dünyayı yok etmek isteyen kötü kraliçeye karşı mücadele edeceğiniz eşsi bir macera oyunudur.
  • Hidden Objects - Labyrinths Of World: Stonehenge

    Gizli hazineleri keşfedeceğiz.
  • Find Objects Hidden Object

    Karmaşık resim tablolarındaki gizli objeleri bulmak için dikkatinizi toplayacağınız sürükleyici bir oyundur.