Highlight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Highlight, yakınınızda bulunan kişilerle tanışmanıza yardımcı olan bir sosyal ağ uygulaması.

Highlight, konum bazlı çalışan sosyal ağ uygulamaları arasında ve arkadaşlarınız yakın çevrenizde olduklarında haberdar ediyor, aynı zamanda yeni arkadaşlıklar edinmek için de kullanabiliyorsunuz.

Arkadaşlık uygulamalarından oldukça farklı olduğunu belirtmek gerek. Sadece karşı cinsle tanışmak için kullanabileceğiniz bir uygulama değil. Arkadaşlarınız yakınlarda ise telefonunuza anlık bildirim düşüyor ve paylaştığı ileti gösteriliyor. Yani o anda bulunduğunuz yere yakın konumda arkadaşınız varsa haberiniz oluyor. Aynı yerde aynı zaman diliminde olmanıza rağmen arkadaşınıza rastlayamama durumu bu uygulama sayesinde ortadan kalkıyor. 

Arka planda sessiz sedasız çalışarak konumuzunu takip eden sosyal ağ uygulamasında kişilerin profillerini görebiliyorsunuz. Kişisel bilgilerinin yanında ortak arkadaşları listeleniyor. Facebook ve Tinder uygulamalarının birleşimi bir uygulama da diyebiliriz. Fazlasıyla sosyal bir kişilikseniz vazgeçilmeniz olacak.

Erkan Calp

Highlight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Highlight, yakınınızda sizin gibi arkadaşlık kurmak isteyen kişilerle tanışmanıza yardımcı olan sosyal ağ uygulaması.

Highlight, çevrenizde sizin gibi arkadaş arayan kişilerle tanışmanıza vesile olan sosyal ağ uygulamaları arasında ve iOS platformunda oldukça popüler. Arka planda sessiz sedasız çalışarak gittiğiniz yerde sizin gibi yalnız kişileri listeleyen uygulama tamamen ücretsiz ve Facebook hesabınıza giriş yaparak kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Arkadaşlık kurma uygulamalarından biraz farklı diyebiliriz. Konum bazlı çalışıyor ve nereye giderseniz gidin uygulamayı kullanan sizin gibi yeni arkadaş edinmek için can atan kişileri gösteriyor. Kişilerin fotoğraflarını, ilgi alanlarını, arkadaş listesini görebiliyorsunuz. Sıklıkla kullandığımız anlık mesajlaşma uygulamaları kadar detaylı olmasa da sohbet seçeneği de bulunuyor. Burada tanışmak istediğiniz kişi için ilk adımı atıyorsunuz.

Partide görüp yanına gitmekten çekindiğiniz veya aynı kafede bulunmanıza rağmen bir türlü tanışamadığınız kişi için bir nevi ara buluculuk yapan Highlight, yurt dışında daha yaygın kullanılıyor ancak kim bilir, belki de aradığınız kişiye bu uygulamada rastlarsınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Butterfly - Insta Highlight Cover

    Instagram profilleriniz daha renkli gözüksün
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.