Hive Social

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Twitter alternatifi olan uygulama Hive Social, birçok kişinin son zamanlarda tercih ettiği uygulamalar arasında yer almaktadır.

Dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından biri olan Twitter'ın yeni rakibi Hive Social, birçok kişi tarafından tercih edilen bir sosyal medya uygulaması olması ile karşımıza çıkıyor. 

Hive Social İndir

Son gündemleri anında takip edebileceğiniz uygulama Hive Social son dönemlerin popüler uygulamaları arasında yer alıyor. Elon Musk'un Twitter'ı satın almasıyla birçok sorun yaşanmış durumda. Bu nedenle insanların bir kısmı Elon Musk'a karşı alternatif uygulamaları tercih etmekte. Hive Social'ın bir diğer rakibi ise Mastodon olarak geçiyor. 

Diğer sosyal medya uygulamalarına benzer görsel, video ve metin paylaşma özelliği sunan Hive Social aynı zamanda birçok özellik de sunmaktadır.

Konu odaklı toplulukları oluşturabileceğiniz uygulama aynı zamanda 2019 yılında hayatımıza girmiş ama son dönemlerde popüler olmuştur. 

Hive Social indirdiğinizde karşınıza çıkan bir diğer özellik ise  konu odaklı takipler yaptığınızda anasayfada karşınıza istediğiniz konuların çıkmasıdır. Son olarak Hive Social diğer platformlara kıyasla hangi müzikleri dinlediğinizi anlık olarak paylaşabileceğiniz bir uygulama olduğunu söyliyelim.

Abdullah Yılmaz

Hive Social

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
104.3 MB DOSYA BOYUTU

Twitter ve daha fazla uygulamanın bir arada bulunduğu uygulama Hive Social, son dönemlerin popüler sosyal medya uygulamaları arasında yer alıyor.

İnsanlarla bağlantı kurmak için son zamanların en popüler sosyal medya uygulamalarından birini tercih etmeniz gerekmekte. Çünkü insanlar çoğunlukla popüler sosyal medya uygulamalarına yönelmektedir.

Hive Social bu uygulamalar arasında son dönemlerde oldukça popülerlik kazanmış durumda. Öyle ki onbinlerce kişi tarafından kullanılıyor ve birçok uygulamanın özelliğini bir arada toplamış bir uygulama olması ile öne çıkıyor.

Hive Social indir

Anketler ve sorular hazırlayabileceğiniz uygulama aynı şekilde Twitter'ın son zamanlardaki en büyük rakiplerinden biridir. Hatta Elon Musk Twitter'ı satın almasından dolayı Mastodon ve Hive Social sosyal medya uygulamaları oldukça popüler oldu.

Kendi profilinizi kişiselleştirebileceğiniz uygulama birçok farklı renkte tema modu ile karşınıza gelmekte ve aynı zamanda Twitter'dan daha iyi bir sohbet özelliği sunmaktadır.

Hive Social indirdiğinizde diğer platformlarda dinleyebileceğiniz müzikleri anlık olarak gösterebileceğiniz ve insanlarla paylaşabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması olduğunu anlayacaksınız. Siz de yeni insanlarla tanışmak ve sosyal çevrenizi genişletmek istiyorsanız Hive Social cihazınızı kurabilirsiniz.

Abdullah Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Hive

    Zombie Hive'da salgın sonucu türeyen zombileri etkisiz hale getirmeye çalışıyoruz.
  • Alien Hive

    Alien Hive, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz orijinal, eğlenceli ve ücretsiz bir 3'lü eşleme oyunudur.
  • Quick Social

    Quick Social ile sosyal medya hesaplarınızı aynı anda kontrol edebilirsiniz.
  • McAfee Social Protection Beta

    McAfee Social Protection ile fotoğraflarınızı koruma altına alabilirsiniz.
  • So Social

    So Social, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir sosyal medya fenomeni olma oyunudur.
  • Social Media Vault

    Android tabanlı mobil cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, birden fazla sosyal medya hesabının tek bir uygulama arayüzünden kontrol edilebildiği kullanışlı bir uygulamadır.
  • Social Media Post Builder

    Social Media Post Builder uygulamasında, sosyal medya hesaplarınızda paylaşacağınız görselleri kolayca tasarlayabilirsiniz.
  • Buffer: Social Media

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sosyal medya yönetimi uygulamasıdır.