Hockey Showdown

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

İnternetsiz hokey maçlarına katılacağız.

Android ve iOS platformlarında spor oyunu olarak yayınlanan ve mobil platformda oyunculara gerçekçi bir hokey deneyimi sunan Hockey Showdown geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Günümüzün en popüler ve en zor spor dallarından bir tanesi olan hokey yavaş yavaş dünya geneline yayılmaya devam ederken mobil oyuncular da bu deneyimi yaşama fırsatı buldular.

Oynaması ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda lansmana çıkan Hockey Showdown’da oyuncular buz pisti üzerinde hokey maçları yapacak, rakip takımın ağlarına gol atmak için mücadele edecekler. Birbirinden farklı çevrimdışı turnuvaların da yer aldığı yapım içerisinde oyuncular yeteneklerini artırabilecek, daha etkili bir sporcu haline gelebilecekler.

Oldukça başarılı grafik açılarına ek olarak zengin içerik yapısı ile her kesimden oyuncuya ulaşan yapım basit kontroller eşliğinde oyunculara hokey oynama deneyimi sunuyor.

Doğukan Çağlakpınar

Hockey Showdown

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
152.9 MB DOSYA BOYUTU

İnternetsiz hokey maçlarına katılacağız.

Mobil cihazınızda hokey maçlarına katılmak ister misiniz?

Dünyanın dört bir yanındaki popüler spor dallarından bir tanesi olan hokey şimdi de mobil platformu kasıp kavurmaya başladı.

Oynaması ücretsiz olarak iki farkı mobil platformda yayınlanan ve günümüzde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen başarılı yapım, gerçekçi bir deneyim sunuyor.

Oyuncular internet bağlantısı olmadan onlarca farklı hokey maçına çıkacak, taktikler geliştirerek rakip takımları mağlup etmeye çalışacaklar.

Kendi oyuncumuzu geliştirebileceğimiz oyun içerisinde birbirinden farklı onlarca çevrimdışı turnuva da yer alacak. Bu turnuvalar oyunculara onlarca farklı ödül sunacak.

Buz pisti üzerinde basit kontroller sayesinde kalabilecek olan oyuncular hem heyecanlı hem de eğlenceli bir oynanış ile karşılaşacaklar.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Hockey Manager

    Hockey takımının koçu olacağız.
  • Puppet Hockey: Pond Head

    Gerçek zamanlı hockey maçlarına katılacağız.
  • Hockey Nations 18

    Hokey maçlarına katılacağız.
  • Franchise Hockey 2018

    Gerçekçi bir hokey oyunu oynayacağız.
  • Hockey Manager

    Gerçekçi bir hokey deneyimi yaşayacağız.
  • Basketball Showdown 2

    Enfes basketbol maçlarına katılacağız.
  • BIG WIN Hockey

    Kendi kurduğunuz hokey takımının koçluğunu yapabileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Happy Hockey

    Sıkıcı spor oyunlarını bırak ve Happy Hokey'i indir.