Hop Ball 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Birbirinden güzel onlarca müziği dinleyebileceğiniz eğlenceli bir ritim tutma oyundur.

Minik bir topun kontrolünü sağlayarak ritme ayak uydurmak için zorlu parkurlarda yarışacağınız ve eğlenceli müzikler oluşturarak puan toplayabileceğiniz Hop Ball 3D, Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan oyuncuların hizmetine sunulan benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Renkli grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, hızla ilerleyen bir parkurda yarışarak topu kontrol etmek ve daire şeklindeki hareketli parçaların üstünde ilerleyerek notaları birleştirmektir. Bu sayede ritme uyarak parkurda ilerleyebilir ve birbirinden güzel birçok melodi oluşturabilirsiniz. Dairelerin üstünde hızla ilerleyerek uygun notalara basmalı istenilen melodileri çalmalısınız. Böylece farklı bölümlerin kilidini açabilir ve yeni müzikler dinleyebilirsiniz.

Oyunda birbirinden zor sayısız parkur ve her parkurda eğlenceli müziklerin notlarını oluşturan yüzlerce buton bulunmaktadır. Topun kontrolünü elinize alarak kendi müziğinizi yapabilir ve keyifli anlar geçirebilirsiniz.

Müzik oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmet veren Hop Ball 3D, milyonlarca oyun sever tarafından tercih edilen eşsiz müziklerle donatılmış kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Hop Ball 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
180.4 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden güzel onlarca müziği dinleyebileceğiniz eğlenceli bir ritim tutma oyundur.

Gittikçe hızlanan zorlu parkurlarda yarışarak birbirinde güzel melodiler oluşturabileceğiniz ve kendi müziğinizi yapabileceğiniz Hop Ball 3D, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen ve ücretsiz olarak sunulan sıra dışı bir oyundur.

Rengarenk parkurları ve eğlenceli müzikleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim sunan bu oyunda amaç, bir top yardımıyla yuvarlak blokların üzerlerinden zıplayarak parkurda hızla ilerlemek ve notaları atlamadan doğru melodiye ulaşmaktır. Ritme ayak uydurmak için hızlı olmalı ve istenilen müziği çalmak için doğru notalara basmalısınız. Parkurlarda başarılı olarak puan toplayabilir ve yeni müziklerin kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve keyif verici müzikleri ile eğlenceye doyacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde onlarca zorlu bölüm ve her bölümde git gide hızlanan birçok parkur yer almaktadır. Parkurların her birinde farklı bir müziğin notaları bulunmaktadır. Notalara eksiksiz basarak yolunuza devam etmeli ve ritmi bozmadan parkuru sonlandırmalısınız.

Android ve İOS işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Hop Ball 3D, müzik oyunları arasında yer alan eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Color Hop 3D

    Müziğin ritmine ayak uydur ve topu ilerlet.
  • Happy Hop: Kawaii Jump

    Nesneleri toplamaya çalışacağız.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Color Ball 3D

    Rengarenk toplar fırlatarak dev kuleleri yıkabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Bike Hop

    Bisikletinizle çılgın atlayışlar yaparak en yükseğe zıplamak için yarışacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Red Hop Ball

    Red Hop Ball, bir platform üzerinde kontrol edeceğiniz kırmızı top ile oynayıp topu en uzak mesafeye götürmeye çalışacağınız bir Android oyunu.
  • Ball Brawl

    Kuralsız bir futbol oyunu oynayacağız.
  • Basket & Ball

    Basket topuyla zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.