Hypher

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
24.3 MB DOSYA BOYUTU

Hypher'ı oynamak için çok hızlı tepki veren reflekslere sahip olmamız gerekiyor.

Hypher, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz dinamik bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Minimal atmosferine rağmen göz alıcı görsel efektlerle zenginleştirilmiş bir oyun yapısı sunan Hypher'daki yegane amacımız, bloklara çarpmadan mümkün olduğu kadar yol almak ve en yüksek skoru elde etmek.

Oyun son derece basit bir kontrol mekanizmasına sahip. Ekranın sağına tıkladığımız kontrolümüzdeki blok sağa, ekranın soluna tıkladığımızda ise sola geçiyor. İlk birkaç bölüm, bu tarz oyunların genelinde olduğu gibi bir hayli kolay. Kademeli olarak yükselen zorlu kseviyesiyle birlikte parmaklarımız adeta birbirine dolaşıyor ve bir süre sonra tam olarak nerede olduğumuzu bile görmekte zorlanıyoruz.

Oyunun en çok beğendiğimiz noktası ise grafikleri. Fütüristik görünen grafikler ve çarpma esnasında ortaya çıkan animasyonlar Hypher'daki kalite algısını bir hayli artırıyor. Beceri oyunları ilginizi çekiyorsa ve bu kategoride oynayabileceğiniz kaliteli bir yapım arıyorsanız Hypher'ı mutlaka denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

Hypher

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Hypher, mobil cihazları üzerinde oynayabilecekleri dinamik bir beceri oyunu arayan herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.

Hypher, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Genel yapısı itibariyle Hypher hem büyük ekranlarda hem de küçük ekranlarda oynamaya müsait.

Oyundaki amacımız kontrolümüzde olan bloğu duvarlara çarpmadan ilerletmek ve en yüksek skoru almak. Alacağımız puanlar gittiğimiz mesafe üzerinden veriliyor. Bu yüzden son derece dikkatli olmalı ve önümüze çıkan engellerden anında kaçmalıyız. Bunu gerçekleştirmek için son derece basit bir yapıya sahip olan kontrol mekanizmasını kullanıyoruz. Ekranın sağına bastığımızda kontrolümüzdeki blok sağa, ekranın soluna bastığımızda ise blok sola doğru gidiyor. Zaten toplamda sağ ve sol olmak üzere iki yol var.

Oyunun grafikleri bu tarz bir oyundan beklenen seviyenin bir hayli yukarısında. Fütüristik bir tarza sahip olan görseller göz alıcı animasyonlar ile desteklenmiş. Bu sayede ortaya mutlaka denenmesi gereken muhteşem bir beceri oyunu çıkmış.

Eğer mobil cihazlarınız üzerinde kısa molalarınız esnasında oynayabileceğiniz aksiyon odaklı bir beceri oyunu arıyorsanız Hypher'ı denemenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Clash of Blocks

    Zorlu beceri oyunu
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Flippy Pancake

    İnsanlar pankeklerinizi tatmak için can atıyor.