Idle Death Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Farklı ruh ve iskelet karakterleri ile onlarca restoran kurabileceğiniz eşsiz bir para basma oyunudur.

Yer altında bir restoran zinciri kurarak yüksek miktarda para kazanabileceğiniz ve restoranlarınızın sayısını sürekli arttırabileceğiniz Idle Death Tycoon, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan sıra dışı bir strateji oyunudur.

Renkli grafikleri ve ruhlardan oluşan ilginç karakterleri ile oyun tutkunlarına eşsi bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, gıda işiyle uğraşarak ticarete atılmak ve sadece ekranda yer alan para butonlarına dokunarak kar yapmaktır. Yer altı dünyasında kuracağınız restoranlara işçiler alabilir ve farklı yemekler üreterek müşterilerinizin sayısını arttırabilirsiniz. Kurduğunuz işletmelerin karını toplayarak para basabilir ve oldukça zengin bir işletmeci olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken restoranlarınızda biriken paraya dokunarak tüm kazancı cebe indirmektir.

Oyunda onlarca farklı restoran ve birbirinden ilginç görünümlere sahip ruh ve hayalet işçi karakterleri bulunmaktadır. Zinciri kurarak para basabilir ve sürekli yeni restoran açarak kazancınızı arttırabilirsiniz.

Mobil platformda strateji oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren Idle Death Tycoon, binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Idle Death Tycoon

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
158.9 MB DOSYA BOYUTU

Farklı ruh ve iskelet karakterleri ile onlarca restoran kurabileceğiniz eşsiz bir para basma oyunudur.

Onlara restoran açarak büyük bir zincir kurabileceğiniz ve yer altı dünyasının en zengin iş adamı olabileceğiniz Idle Death Tycoon, mobil platformda strateji oyunları kategorisinde yer alan benzersiz bir oyundur.

Renkli grafikleri ve kaliteli ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, yer altına restoran açarak müşterileriniz için farklı lezzetler üretmek ve para kazanarak yeni restoranlar açmaktır. Açtığınız restoranlarda biriken karı toplamak için ekranda yer alan para butonlarına art arda basmalı ve kazancınızı katlayarak yolunuza devam etmelisiniz. Restoranda çalışacak farklı işçiler alabilir ve zinciri sürekli büyüterek yer altı dünyasının restoran kralı olabilirsiniz. Strateji gerektiren bölümleri ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı ruh ve hayaletten oluşan işçi karakterleri bulunmaktadır. Ayrıca açabileceğiniz birçok yeni restoran ve işletme yer almaktadır. Para basarak işletmelerinizin sayısını arttırmalı ve yer altı dünyasının en zengini olmalısınız.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Idle Death Tycoon, ücretsiz olarak hizmet vermektedir.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Knight Joust Idle Tycoon

    Ortaçağ savaşlarına katılacağız.
  • Idle Medieval Tycoon

    Kendi imparatorluğumuzu kurmaya çalışacağız.
  • Car Business: Idle Tycoon

    Araba üretim şirketi kuracak ve başına geçeceğiz.
  • Death Tycoon

    Yiyecek kralı olmaya çalışacağız.
  • Idle Cook Tycoon

    Mobil cihazımızda kafe işleteceğiz.
  • Idle Cooking Tycoon

    Pasta şefi olmaya çalışacağız.
  • Idle Prison Tycoon

    Kendi şehrimizi inşa edecek ve yöneteceğiz.
  • Idle Shopping Mall Tycoon

    Kendi alışveriş merkezimizi yöneteceğiz.