Idle Farming Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
338 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Çiftçilik simülasyonu oynayacağız.

Mobil simülasyon oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak mobil oyunculara sunulan Idle Farming Empire rengarenk bir yapıya sahip.

Futureplay imzası ile geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan yapımda çiftliğimizde eğlenceli anlar geçireceğiz. Oyuncular tarla ekip biçecek, evcil hayvanlar besleyebilecek ve çiftçiliğe dair ne varsa oyun içerisinde bulabilecekler. Eğlence dolu yapısı ile mobil cihazlarda oyuncuların beğenisini kazanan yapımda oyuncular diledikleri yerde tarla ekip biçebilecekler.

Herhangi bir internet bağlantısı olmadan oynanabilen yapımda oyuncular gelmiş geçmiş en kazançlı çiftliği kurmaya çalışacaklar. Hayvanlara akıllı yatırımlar yapacağımız oyunda güneşi güçlendirerek çiftliğimize yağmurun yağmasını da sağlayabileceğiz.

Kaliteli grafiklerin ve güçlü içeriklerin yer aldığı yapımda eğlenceli bir atmosfer ve ücretsiz bir oynanış yer alacak.  Yapım iki farklı mobil platformda 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Idle Farming Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
173.1 MB DOSYA BOYUTU

Çiftçilik simülasyonu oynayacağız.

İki farklı mobil platformda 10 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan Idle Farming Empire ile mobil cihazımızda gerçekçi bir çiftçilik oyunu oynama fırsatı elde edeceğiz.

Rengarenk içeriklerin yer aldığı Idle Farming Empire mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alıyor. İki farklı mobil platformda oyunculara ücretsiz olarak sunulan yapım kısa sürede 10 milyon oyuncu sayısını geride bırakmış ve şu sıralar ilgiyle oynanmaya devam ediyor. Oyuncular çiftliklerinde tarla ekip biçecek, evcil hayvanlar besleyebilecekler. Oyuncular hayvanlara yatırımlar yapacak, mahsulatlarını satarak en iyi çiftlik olmaya çalışacaklar.

Gelmiş geçmiş en kazançlı çiftlik imparatorluğunu kurmaya çalışacağımız oyunda yaptığımız yatırımlar ile de sık sık söz edileceğiz. Oyuncular eğlenceli çiftliklerinde hayvanları ile keyifli zamanda geçirecebilecekler.

Google Play’de 4.6 gibi bir skor puanına sahip olan yapım iki farklı mobil platformda 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan yapım tamamen ücretsizdir.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Airport Tycoon - Tourism Empire

    Hava yolu şirketimizi kuracağız.
  • Idle Fishing Empire

    Farklı balık türleri yakalamaya çalışacağız.
  • Idle Delivery City Tycoon: Cargo Transit Empire

    Belediye başkanı olarak önemli kararlara imza atacağız.
  • WeFarm: More than Farming

    Kendi çiftliğimizi inşa edeceğiz.
  • Idle Medieval Town

    Idle temalı bir kasaba inşa etmeye çalışacağız.
  • Sim Empire

    Kendi medeniyetimizi inşa edeceğiz.
  • Idle Clicker Business Farming Game

    Kendi çiftliğinizi kurarak tarım ve besicilik yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Tap Empire

    Onlarca farklı alanda işletme açabileceğiniz eğlenceli bir ticaret oyunudur.