Idle Food Restaurant

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Restoran işleteceğiz.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hem Android hem de İOS platformu oyuncularına sunulan Idle Food Restaurant ile bizleri eğlenceli saatler bekliyor. Dünyanın en iyi restorantını işletmeye çalışacağımız oyunda müşterilerimizin siparişlerini doğru ve hızlı bir şekilde hazırlamaya çalışacağız.

Rengarenk bir atmosfere sahip olan yapımda bize verilen alan içerisine restoranımızı inşa edecek, dilediğimiz gibi dizay edecek ve müşteri kazanmaya çalışacağız. Oyun içerisinde müşterilerimizi memnun bırakarak onların yeniden restoranımıza gelmesini sağlayacak ve daha çok para kazanarak restorantımızı geliştirmeye çalışacağız.

En zengin restoran şefi olmaya çalışacağımız oyunda bizleri aksiyon ve  gerilimden uzak eğlenceli saatler bekliyor olacak. Rengarenk bir atmosferde oyuncular müşterileri ile ilgilenecek ve onlara güleryüzlü hizmet sunmaya çalışacaklar.

Doğukan Çağlakpınar

Idle Food Restaurant

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
362.4 MB DOSYA BOYUTU

Restoran işleteceğiz.

Mobil platformun başarılı isimlerinden birisi olarak gösterilen Codigames yeni oyunları ile oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Idle Food Restaurant ile oyunculara eğlenceli bir restoran simülasyonu sunan geliştirici ekip eğlence dolu saatler sunuyor. İki farklı mobil platformda tamamen ücretsiz olarak indirilip oynanabilen Idle Food Restaurant ile amacımız dünyanın en iyi restoranını inşa etmek ve işletmek olacak. Rahat ve kolay oynanabilir yapısı ile oyunculara eğlenceli saatler sunacak olan yapım rengarenk bir içerik kalitesine sahip.

Şaşırtıcı animasyonların ve 3D grafik açılarının yer aldığı yapımda tamamlanması gereken bazı zorluklar da karşımıza çıkacak. Oyuncular bu zorlukları tamamlayarak hızlı bir şekilde restoranlarını geliştirebilecek ve daha çok müşteriye erişebilecekler.

Mobil simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan Idle Food Restaurant Android ve İOS platformunda ücretsiz olarak lansmana çıkmıştı. Şu sıralar ilgiyle oynanan yapım, geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Food Court Tycoon

    En zengin restoran sahibi olmaya çalışacağız.
  • Animal Restaurant

    Hayvanlar için yemekler hazırlayacağız.
  • Merge Food Truck

    Burger kamyonu yöneteceğiz.
  • Idle Medieval Town

    Idle temalı bir kasaba inşa etmeye çalışacağız.
  • Idle Skilling

    Akıllı telefonumuzda zengin bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Pet Idle

    Mobil cihazımızda sevimli hayvan besleyeceğiz.
  • Idle Boxing

    Boksör olarak görev alacağız.
  • Idle Car Factory

    Mobil platformda araçlar üreteceğiz.