Idle Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Hayallerinizdeki şehri inşa ederek mega kent oluşturmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Özel bir adada kendi şehrinizi kurarak yönetimi ele alacağınız ve şehrin ekonomik dengesini koruyarak sürekli geliştirebileceğiniz Idle Island, mobil platformda strateji oyunları arasında yer alan ve 500 binden fazla oyuncu tarafından benimsenen eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, boş bir arazi üzerine sıfırdan şehir inşa etmek ve şehri büyüterek farklı yerleşim alanları oluşturmaktır. Şehrin belediye yönetimini üstlenerek yeni platformlar oluşturabilir ve çeşitli alanlarda faaliyet gösterecek birçok bina yapabilirsiniz. Nakit akışı sağlayarak şehrin ekonomisini ilerletebilir ve dünyaca ünlü büyük bir kent haline getirebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir şehir yönetme oyunu sizleri bekliyor.

Oyunda şehrinize kurabileceğiniz apartman, otel, banka, fabrika, mağaza ve daha onlarca farklı bina türü bulunmaktadır. Dilediğiniz alana binaları dikebilir ve bölgedeki ekonomik canlılığı artırabilirsiniz. Böylece şehri büyütebilir ve seviye atlayabilirsiniz. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip cihazlardan ücretsiz olarak ulaşacağınız Idle Island ile sizde keyifli anlar geçirebilir ve stres giderebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Idle Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
182.6 MB DOSYA BOYUTU

Hayallerinizdeki şehri inşa ederek mega kent oluşturmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hayalin kurduğunuz şehri sıfırdan inşa ederek yönetime el koyacağınız ve şehri büyütmek için çeşitli görevler üstleneceğiniz Idle Island, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ücretsiz bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve eğlenceli müzikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, boş bir alan üzerine farklı binalar ve ticaret merkezleri inşa ederek şehrinizi geliştirmektir. Belediye yönetiminde rol alarak şehrin çevre düzenlemesini dilediğiniz gibi yapabilirsiniz. Nakit akışını düzenli bir hale getirerek şehrinizi mega kent yapma yolunda emin adımlarla ilerleyebilir ve görevleri tamamlayarak seviye atlayabilirsiniz.

Oyunda apartman, mağaza, otel, banka, otopark, fabrika ve daha onlarca farklı alanda faaliyet gösteren binayı şehrinize yerleştirebilirsiniz. Binaların konumlarını dilediğiniz gibi belirleyebilir ve şehrinizi büyüterek yola devam edebilirsiniz.

Yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Idle Island, mobil platformda strateji oyunları arasında kendisine yer bulan ve sürükleyici özelliği sayesinden sıkılmadan oynayacağınız bağımlılık yapıcı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cat'n'Robot: Idle Defense

    Gerçek zamanlı olarak strateji savaşlarında boy göstereceğiz.
  • Knight Joust Idle Tycoon

    Ortaçağ savaşlarına katılacağız.
  • Idle Burger Factory

    Kendi hamburger fabrikanızı kurabileceğiniz ve lezzetli burgerler üretebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Idle Death Tycoon

    Farklı ruh ve iskelet karakterleri ile onlarca restoran kurabileceğiniz eşsiz bir para basma oyunudur.
  • Idle Medieval Town

    Idle temalı bir kasaba inşa etmeye çalışacağız.
  • Car Business: Idle Tycoon

    Araba üretim şirketi kuracak ve başına geçeceğiz.
  • Idle Medieval Tycoon

    Kendi imparatorluğumuzu kurmaya çalışacağız.
  • Design Island

    Evleri dekore edeceğiz.