Idle Monster Factory

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Kendi canavar fabrikanızı kurarak ilginç yaratıklar oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Bir canavar fabrikası kurarak her alanda çalıştıracağınız ilginç yaratıklara sahip olacağınız Idle Monster Factory, mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan eğlenceli bir oyundur.

İlginç canavar figürleri ve sürükleyici senaryosu ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, kendinize ait bir canavar üretim merkezi inşa ederek farklı özelliklere ve işlevlere sahip canavarlar üreterek çeşitli görevlere göndermek ve fabrikanızı geliştirmek için mücadele etmektir. Minik sevimli hayvanları çeşitli makineler aracılığıyla dev yaratıklara çevirebilir ve dünyaya hükmedebilirsiniz.

Kölelerinizin sayısını artırarak daha fazla görev üstlenebilir ve fabrikanızdaki makinelerin sayısını artırabilirsiniz. Sıra dışı tasarımı ve ilginç konusu ile dikkat çeken kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda genlerini değiştirerek ürkütücü görünümlere ve saldırgan yaratıklara çevirebileceğiniz köpek, kedi, tavşan, tavuk, fare ve daha onlarca hayvan yer almaktadır. Canavar fabrikanızda dilediğiniz hayvanın geniyle oynayarak ilginç yaratıklar oluşturabilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan Idle Monster Factory, ücretsiz oyunlar arasında bulunan kaliteli bir yapımdır.

Doğukan Çağlakpınar

Idle Monster Factory

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
81.4 MB DOSYA BOYUTU

Kendi canavar fabrikanızı kurarak ilginç yaratıklar oluşturabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Dev bir fabrika kurarak yüzerce sevimli hayvanı korkunç yaratıklar haline getireceğiniz ve sizin için çalışan sayısız köleye sahip olacağınız Idle Monster Factory, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz ve ücretsiz olarak oynayacağınız eşsiz bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve etkileyici canavar tasarımlarıyla oyunculara benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, kendi canavar fabrikanızı inşa ederek hayvanların genlerini değiştirerek onları garip yaratıklara dönüştürecek çeşitli makineler icat etmek ve canavar ordunuzu kurmaktır.

Birbirinden sevimli yüzlerce hayvanın geniyle oynayarak hepsini birer canavara dönüştürecek ve sayısız köle çalıştıracaksınız. Dünyaya hükmederek canavarlarınızı dilediğiniz gibi yönetecek ve her işi yaptırabileceksiniz.

Oyunda canavara dönüştürebileceğiniz tavuk, tavşan, kedi, köpek, fare ve daha onlarca hayvan bulunmaktadır. Ayrıca fabrikanızı geliştirdikçe satın alabileceğiniz birçok farklı dönüştürücü makine ve alet yer almaktadır.

Simülasyon oyunları arasında bulunan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından keyifle oynanan Idle Monster Factory, sürükleyici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız bağımlılık yapıcı bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Car Factory

    Mobil platformda araçlar üreteceğiz.
  • Idle Chip Factory Tycoon

    Farklı türde chipler üreteceğiz.
  • Idle Factory Tycoon

    Çeşitli ürünlerin üretildiği onlarca fabrikayı yönetebileceğiniz keyifli bir simülasyon oyunudur.
  • Idle Burger Factory

    Kendi hamburger fabrikanızı kurabileceğiniz ve lezzetli burgerler üretebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Mega Factory

    Başarılı bir iş adamı olmaya çalışacağız.
  • Milk Factory

    Süt üretim işine gireceğiz.
  • Soda Factory Tycoon

    Soda kralı olmaya çalışacağız.
  • Farm Factory

    Çiftlik kurarak onlarca farklı hayvanı besleyip satabileceğiniz eşsiz bir oyundur.