Idle Tap Strongman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir mobil oyun

Idle Tap Strongman, Android platformuna sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz farklı oyunlardan bir tanesidir.

Uzun soluklu mobil oyunları sevenlerin beğeniyle oynayabileceği oyunlardan bir tanesi olan Idle Tap Strongman, boş zamanlarınızı değerlendirmek için birebir. Ekrana dokunarak ilerleme sağlayabileceğiniz oyunda karakterinizi güçlendirerek daha büyük yükler çekmesi için yardım ediyorsunuz. Renkli görsellerin ve sürükleyici etkinin yer aldığı oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabileceğinizi söyleyebilirim. Oyundaki tek amacınız karakterinizi giderek güçlendirmek ve daha büyük yükler çekmek.

Zaman geçirmek için birebir olarak nitelendirebileceğim oyunda kolay bir oynanış yer alıyor. Karakterinizi geliştirmeniz gereken oyunda hamlelerinizi de düşünerek yapmalısınız. Oyunda yer alan bol içerik de göz alıcı bir deneyim sunuyor diyebilirim. Idle Tap Strongman sizleri bekliyor.

Idle Tap Strongman oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Idle Tap Strongman

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
406 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir mobil oyun

Idle Tap Strongman, iOS platformuna sahip mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz farklı oyunlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz uzun soluklu bir mobil oyun olan Idle Tap Strongman, dünyanın en güçlü adamını kontrol ettiğiniz bir oyundur. Giderek daha ağır yükler çekmesi için karakterinize yardım etmeniz gerek. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda keyifli bir deneyim de yaşayabiliyorsunuz. Hareketli ve aksiyon dolu oyunlardan farklı olarak daha sakin bir oyun deneyimi sunan Idle Tap Strongman, bu tarz oyunları oynamayı sevenlerin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm bir oyun.

Renkli görsellerin ve sürükleyici etkinin yer aldığı oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabileceğinizi de söyleyebilirim. Oyundaki tek amacınız karakterinizi giderek güçlendirmek ve daha büyük yükler çekmek. Oyunda yer alan bol içerik de göz alıcı bir deneyim sunuyor diyebilirim. Idle Tap Strongman sizleri bekliyor.

Idle Tap Strongman oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Tap Airport

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Cinema

    Keyifli bir simülasyon oyunu
  • Idle Tap Racing

    Hız yapmaya hazır olun
  • Tap Tap Dig-Idle Clicker Game

    Maden işletmeciliği yaparak altın ve elmas toplayabileceğiniz muazzam bir oyundur.
  • Idle Tap Zoo

    Hayvanat bahçesi kurmaya çalışacağız.
  • Wild West Idle Tycoon Tap Incremental Clicker Game

    Batı kasabalarında kendi işletmelerinizi açarak, büyük bir servet elde edebileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Idle Taxi Tycoon APK

    Idle Taxi Tycoon APK'da kendi taksi durağımızı yöneteceğiz.
  • TAP! DIG! MY MUSEUM!

    Zevkli zaman geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu