Idle Trains

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Tren seferleri düzenleyerek şehri geliştirmek için farklı yatırımlar yapacağınız eğlenceli bir oyundur.

Farklı özelliklere sahip onlarca treni kontrol ederek zorlu görevler üstleneceğiniz ve şehri geliştirerek para kazanabileceğiniz Idle Trains, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan ücretsiz bir oyun olarak göze çarpıyor.

Basit ama bir o kadarda eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, tren seferlerini düzenleyerek istenilen görevleri yerine getirmek ve şehirde çeşitli düzenlemeler yaparak seviye atlamaktır. Yük trenlerini kullanarak farklı bölgelere teslimat yapabilir ve yeni trenlerin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca seferlerden kazandığınız paralarla şehre çeşitli yatırımlar yapabilir ve şehrin gelişmesini sağlayabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve stres giderici özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda görevleri tamamladıkça erişebileceğiniz onlarca farklı yük treni ve vagon yer almaktadır. Şehri geliştirerek her şeyi üst seviyelere taşımalı ve görevleri tamamlayarak yolunuza devam etmelisiniz. 100 binden fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan ve Idle Trains, eğlenceli anlar geçireceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Idle Trains

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
217.7 MB DOSYA BOYUTU

Tren seferleri düzenleyerek şehri geliştirmek için farklı yatırımlar yapacağınız eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan oyuncuların kolaylıkla erişebileceği Idle Trains, tren seferlerine çıkarak farklı bölgelere yük taşımacılığı yapacağınız ve şehri geliştirmek için çeşitli yatırımlara imza atacağınız eğlenceli bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, şehrin belirli bölgelerine tren yolları yaparak tren seferleri düzenlemek ve şehrin büyümesi için çaba göstermektir. Yük treni kullanarak verilen görevleri yerine getirmeli ve seviye atlayarak yeni trenlerin kilidini açmalısınız. Bu sayede şehre yatırım yapabilecek nakit ihtiyacını daha kolay sağlayabilir ve şehrinizi büyütebilirsiniz. Stres giderici özelliği ile bağımlısı olacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda, tren seferlerine çıkarak tamamlamanız gereken yüzlerce zorlu görev ve bölüm bulunmaktadır. Ayrıca şehri geliştirebilmek için uygulayabileceğiniz onlarca farklı proje yer almaktadır. Dilediğiniz projeyi ve yatırımı uygulayarak istediğiniz gibi bir şehir tasarlayabilir ve kazancınızı artırabilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan Idle Trains ile sizde keyifli anlar geçirebilir ve eğlenceye doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Golf

    Mobil cihazımızda golf deneyimi yaşayacağız.
  • Idle Zombies

    Zombileri yok etmeye çalışacağız.
  • Burger Chef Idle Profit Game

    Burgerler hazırlayacak ve satacağız.
  • Turret Fusion Idle Clicker

    Füze ve roket atarlar kullanarak uzaylılara karşı savaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Idle Magic

    Birbirinden güçlü yüzlerce askeri ordunuza katabileceğiniz ve aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Idle Sweeper

    Farklı karakterler kullanarak küp blokları yiyebileceğinizi ve elmas toplayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Idle Medieval Town

    Idle temalı bir kasaba inşa etmeye çalışacağız.
  • Doodle God Idle

    Hayallerimizdeki dünyayı kuracağız.