Idle Tuber Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir simülasyon oyunu

Idle Tuber Empire, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir Youtuber simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor. Youtuberların nasıl bir hayatı olduğunu merak edenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olan Idle Tuber Empire sizleri bekliyor.

Youtuber olmak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir mobil oyun olan Idle Tuber Empire, gerçek bir youtuber gibi hissetmenizi sağlıyor. Canlı yayınlar başlatabileceğiniz, farklı konsept videolar oluşturabileceğiniz ve diğer youtuberlarla yarışabileceğiniz bir atmosfer sunan oyunda harika zamanlar geçirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Hepsi birbirinden güzel farklı karakterlerin yer aldığı oyunda karakterlerinizi özelleştirebiliyor ve farklı görünümlere sahip olmasını sağlayabiliyorsunuz. Kendi hayran kitlenizi de oluşturabileceğiniz oyunda tam anlamıyla gerçek bir youtuber oluyorsunuz. Ayrıca diğer youtuberlarla da mücadele ediyor ve en iyisi olmaya çalışıyorsunuz. Farklı ufak oyunları da oynayabileceğiniz Idle Tuber Empire sizleri bekliyor.

Idle Tuber Empire oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Idle Tuber Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
168 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek bir youtuber gibi hissetmenizi sağlayan mobil simülasyon oyunu

Idle Tuber Empire, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil youtuber simülasyonu olarak dikkat çekiyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda içerikler hazırlıyor ve rakiplerinizle kıyasıya mücadele ediyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan Idle Tuber Empire, gerçek bir youtuber gibi hissetmenize yardımcı oluyor. Birbirinden farklı karakterlere sahip olan oyunda kontrol ettiğiniz karakteri özelleştirebiliyor ve rengarenk bir görünüme kavuşmasını sağlayabiliyorsunuz. Gerçek bir youtuber gibi hissetmenize yardımcı olan oyun ile harika zamanlar geçirebiliyorsunuz. Rakiplerinizle de kıyasıya mücadele edebileceğiniz oyunda birbirinden zorlu ufak oyunları da oynayabiliyorsunuz. Kendi hayran kitlenize de hitap edebileceğiniz oyunda canlı yayınlar dahi yapabiliyorsunuz. Youtuber olma hayalleri kuranların mutlaka denemesi gereken bir oyun olan Idle Tuber Empire sizleri bekliyor. Sürükleyici atmosferiyle ön plana çıkan Idle Tuber Empire'ı sakın kaçırmayın.

Idle Tuber Empire oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Tuber

    Influencer kariyerinize başlayın ve izlenme, beğeni, yorum toplayın.
  • PewDiePie's Tuber Simulator APK

    PewDiePie's Tuber Simulator APK Android, ünlü YouTuber PewDiePie'ın yerine geçtiğiniz simülatör oyunudur.
  • Idle Farming Empire

    Çiftçilik simülasyonu oynayacağız.
  • Idle Airport Tycoon - Tourism Empire

    Hava yolu şirketimizi kuracağız.
  • Idle Delivery City Tycoon: Cargo Transit Empire

    Belediye başkanı olarak önemli kararlara imza atacağız.
  • Idle Fishing Empire

    Farklı balık türleri yakalamaya çalışacağız.
  • Tuber Run

    Bir karakter oluşturun ve onu ünlü yapmaya çalışın.
  • Idle Taxi Tycoon APK

    Idle Taxi Tycoon APK'da kendi taksi durağımızı yöneteceğiz.