Indiegogo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Indiegogo bağımsız girişimcileri ve destekçileri bir araya getiren bir proje ve bağış platformudur

Indiegogo, crowdfunding alanında en çok tanınan platform olan Indiegogo'yu mobil cihazlarımıza taşıyan bir uygulama.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğimiz Indiegogo uygulaması temel olarak kullanıcılara bağımsız girişimlerin ortaya çıkardığı fikirleri destekleme imkanı veriyor. Indiegogo üzerinde girişimciler kendi projelerini detaylı açıklamalarla kullanıcılarla paylaşabiliyor. Bu projeler ilginç teknolojik cihazlar, giyilebilir teknolojiler, eğlenceli buluşlar, günlük hayatımızı kolaylaştıracak icatlar, bağımsız filmler ve yardım kampanyaları şeklinde olabiliyor. Kullanıcılar bağış yaptıklarında geliştirilen ürüneveya hizmete sahip olabilme hakkına erişebiliyorlar veya tişörtler, şapkalar gibi çeşitli ödüller kazanabiliyorlar.

Indiegogo hem bağımsız projeleri desteklemeye gönüllü olan kullanıcılar için hem de proje geliştiricileri için kullanışlı bir araç. Standart kullanıcılar Indiegogo uygulaması üzerinden farklı projelere göz atabiliyorlar ve kişiselleştirilmiş proje önerilerini kontrol edebiliyorlar. Beğendikleri projeleri favorileri altına alabiliyorlar. Kmapanya ödülleri görüntülenebilirken kampanyalar paylaşılabiliyor.

Indiegogo üzerinde projelerini topluluk desteğine açan geliştiriciler herhangi bir destek veya yorum aldıklarında bildirim alabiliyorlar, yorumları düzenleyebiliyorlar. Ayrıca sosyal medya üzerinden projelerin paylaşılmasına da imkan veriliyor.

Can Erdil Şentürk

Indiegogo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Indiegogo iPhone ve iPad uygulaması ile projelerinize maddi kaynak bulabilir, başkalarının projelerini destekleyebilirsiniz.

Indiegogo, uzun süredir faaliyet gösteren crowdsourcing servisleri arasında yer alıyor ve dünyanın her yanından insanların isteklerini gerçekleştirebilmek için kaynak toplamalarına yardımcı oluyor. Eğer aklınızda gerçekleştirmek istediğiniz bir proje varsa ancak gerekli kaynaklara sahip değilseniz servisi kullanarak insanların size sempati duymasını ve istenen maddi kaynakları elde edebilirsiniz. Tabii ki bunun için iyi bir plan gerekiyor fakat projesi olmayanlar ise diğer kişilere bu konuda yardımcı olarak onlara destek çıkabilirler.

Indiegogo'nun iPhone ve iPad kullanıcıları için hazırlanmış iOS sürümü de sonunda yayında ve böylece kullanıcılar hiç zorlanmadan mobil cihazlarından Indiegogo projelerine destek verebilir, dilerlerse kendi projelerini de siteye yükleyebilirler.

Projenizi hazırladıktan sonra dilerseniz arkadaşlarınızla da sosyal ağlardan paylaşabiliyor ve destek alabiliyorsunuz. Tabii ki beğendiğiniz başka projeleri de paylaşmak ve böylece insanları haberdar etmek mümkün.

Uygulamada aldığınız her maddi katkı size bildirim olarak iletiliyor ve gelen yorumları da kolayca modere edebiliyorsunuz. Tabii ki destek verenlere teşekkür notları da yazabiliyor ve böylece insanların bulundukları katkı konusunda daha memnun olmalarına yardımcı olabiliyorsunuz.

Eğer sosyal sorumluluk projelerinden hoşlanıyorsanız bu konuda büyük bir yere sahip olan Indiegogo iOS uygulamasını denemekten kesinlikle kaçınmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.