Infinite Growth

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli yiyeceklerle bebeğinizi besleyerek dev bir canavar oluşturacağınız ilginç bir oyundur.

Bebeklere sürekli bir şeyler yedirerek her an gelişmelerini sağlayacağınız ve çeşitli görevler üstlenerek yolunuza devam edeceğiniz Infinite Growth, aksiyon ve macera oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan kaliteli bir yapımdır.

Piksel sanatıyla icra edilmiş eşsiz grafikleri ve keyif verici görevleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, bebeğinize sürekli farklı yiyecekler yedirerek onun dev gibi olmasını sağlamak ve seviye atlayarak yeni yiyecek türlerinin kilidini açmaktır.

Her yiyecek bebeğin farklı miktarda büyümesini sağlar ve gelişimine katkıda bulunur. Bu nedenle yedirdiğiniz yemeklere dikkat etmeli ve bebeği ne kadar büyütmek istiyorsanız ona göre besinler tercih etmelisiniz.

Sandviç, biftek, burger ve daha onlarca hazır üründen yararlanarak bebeğinizi besleyebilir ve belirli bir süre sonra dev boyutlara getirebilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı mecradan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve sürükleyici özelliği ile bağımlısı olacağınız Infinite Growth, oldukça geniş bir oyuncu topluluğu tarafından tercih edilen eşsiz bir oyundur.

 

Doğukan Çağlakpınar

Infinite Growth

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
95.8 MB DOSYA BOYUTU

Çeşitli yiyeceklerle bebeğinizi besleyerek dev bir canavar oluşturacağınız ilginç bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve bağımlısı olacağınız Infinite Growth, çeşitli yiyeceklerden yararlanarak bebeğinizi besleyebileceğiniz ve gelişmesini sağlayarak dev boyutlara getireceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Pikse tarzındaki grafikleri ve sürükleyici senaryosu ile dikkat çeken bu oyunda amaç, bebeğinizin sürekli bir gelişim göstermesi için mücadele ederek çeşitli yiyecekler ve vitaminlerle onu beslemek ve seviye atlayarak yolunuza devam etmektir.

Küçücük bir bebeğe sürekli bir şeyler yedirerek ve içirerek onu dev bir canavara çevirebilirsiniz. Yiyeceklerin tanıtımını yaparak para kazanabilir ve daha fazla besin takviyesi yapabilirsiniz.

Bebeğinize burger, sandviç, biftek, tavuk ve daha onlarca besinde değeri yüksek yiyecek verebilir ve bir an önce gelişmesini sağlayabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Aksiyon ve macera oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak hizmete açılan Infinite Growth, yüz binlerce oyun severin beğenisini toplayan kaliteli bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PJ Masks: Moonlight Heroes

    Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Loud House: Ultimate Treehouse

    Hayalinizdeki ağaç evi inşa edebileceğiniz aksiyon ve macera dolu eşsiz bir oyundur.
  • Hatchimals CollEGGtibles

    Yüzlerce sevimli karakterin yer aldığı aksiyon ve macera dolu bir oyundur.
  • Dawn of the Dragons

    Dev ejderhalarla mücadele ederek aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sürükleyici bir oyundur.
  • Dragon Strike: Puzzle RPG

    Eşleştirmeler yaparak güçlü bir ordu kurabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Endless Frontier Saga 2

    Aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız eğlenceli bir rol yapma oyunudur.
  • Rogue Dungeon RPG

    Güçlü rakiplere karşı birebir savaşacağınız aksiyon dolu bir rol oyunudur.
  • War Of Champions Idle RPG

    Dev yaratıklara mücadele ederek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.