Infinity Shooting: Galaxy War

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Uzay savaşları bizleri bekliyor.

Uzay savaşlarına yeni bir soluk getiren Infinity Shooting: Galaxy War mobil platformda arcade oyunları arasında yer alıyor.

Tabletler ve mobil platformlarda ücretsiz olarak yayınlanan Infinity Shooting: Galaxy War bizleri atari tarzındaki oynanışı ile aksiyon dolu bir dünyaya götürüyor. Kendine has basit grafikleri ile oyuncuların beğenisini kazanan savaş oyunu uzaylılar ile bizleri karşı karşıya getirecek.

Oyun içerisinde kendi uzay aracımız ile karşımıza çıkan uzaylıları etkisiz hale getirmeye çalışacağız. İlerlemeye dayalı olacak olan yapım da çok oyunculu modda yer alıyor. Dileyen oyuncular dünyanın dört bir yanından oyuncular ile karşı karşıya gelebilirler. Oyuncular 100’den fazla farklı seviyeyi tamamlamak için ter dökecekler.

Orta dereceli bir içeriğe sahip olan mobil arcade oyunu Onesoft imzası ile geliştirildi ve yayınlandı. Yapım renkli efektlere sahip bir yapı içerisinde oynanıyor. Basit kontroller eşliğinde uzaylılara karşı savaşacak ve ilerledikçe daha güçlü düşmanlar ile karşılşacağız. Oyunun ses efektleri de bizlere atari oyunlarını anımsatacak.

Infinity Shooting: Galaxy War ücretsiz  bir arcade oyunu olarak oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Infinity Shooting: Galaxy War

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
188.8 MB DOSYA BOYUTU

Uzayın derinliklerine ineceğiz.

Onesoft’un başarılı mobil oyunlarından birisi olan Infinity Shooting: Galaxy War mobil cihaz ve tabletler de ücretsiz olarak oynanıyor.

Arcade oyunu olarak yayınlanan mobil yapım da uzayın derinliklerine iniyor ve uzaylılarla savaşıyoruz. Oyuncular hayatta kalabilmek için ter dökerken karşımıza birbirinden farklı güçlere sahip olan uzalılar çıkmaya devam ediyor. Yapım içerisinde uzay aracımızı geliştirerek daha güçlü hale gelebileceğiz. Uzayın derinliklerine ilerlerken 100 farklı seviye ile tanışacağız. Oyuncular basitten zora doğru ilerlerken karşılarına çıkan seviyeler de zorlanacak ve sürükleyici savaşlara katılacaklar.

Yapım içerisinde orta derece grafik ve içerikler yer alıyor. Renkli efektler ile süslenen arcade oyunu ses efektleri ile de oyunculara eğlenceli bir aksiyon ortamı sunuyor. Ücretsiz olarak oynanan Infinity Shooting: Galaxy War mobil platformda 5 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Combat Strike: Gun Shooting - Online FPS War Game

    Tanınmış haritalarda FPS deneyimi yaşayacağız.
  • World War II Survival: FPS Shooting Game

    İkinci Dünya Savaşı’na katılacağız.
  • Black Battlefield Ops: Gunship Sniper Shooting

    3D çarpıcı grafikler ile savaşlara katılacağız.
  • Galaxy

    Uzaylılar ile savaşacağız.
  • Stickfight Infinity

    Çöp adam ile düşmanları etkisiz hale getirmeye çalışacağız.
  • Virus War - Space Shooting Game

    Zevkli ve eğlenceli bir mobil beceri oyunu
  • Thunder Air War Sims

    Gökyüzü savaşlarına katılacağız.