İngilizce Gramer Kitabım

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,471 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınız için İngilizce gramer öğrenme uygulamasıdır.

İngilizce öğrenmek günümüzde insanlar için çok büyük gereklilik haline geldi. Fakat genel olarak gündelik İngilizce'yi öğrenmek insanlar için daha çok ön plana çıkıyor. Haksız bir durum da sayılmaz aslında. Fakat yine de İngilizce gramer öğrenmek de hayatınızın bazı dönemlerinde işinize yarayacak bir durum olabilir.

İşte İngilizce Gramer Kitabım bu aşamada devreye giriyor. Bildiğiniz gibi marketlerde düzgün Türk yapımı ve Türkçe anlatımlı İngilizce öğrenme uygulaması bulmak çok zor. Bu uygulama, düzgün ve başarılı olanlardan diyebilirim.

Temel seviyeden başlayıp ileri seviyelere kadar bütün konular kapsamlı bir şekilde uygulamada anlatılıyor. Üstelik bütün konular Türkçe açıklamalı ve sistematik bir şekilde sunulmuş. Konu listesi her geçen gün daha da artıyor.

Uygulama şimdilik İnternet bağlantısı gerektiriyor. Eğer siz de İngilizcenizi geliştirmek ve gramer öğrenmek istiyorsanız, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim. Tasarımı çok düzgün olmasa da konu anlatımları ve kapsamlı olması sebebiyle denemye değer bir uygulama.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • English Grammar Handbook

    English Grammar Handbook, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz başarılı bir ingilizce gramer uygulamasıdır.
  • Boyama Kitabım 1

    Boyama Kitabım 1, Android cihazlarınız üzerinde eskiden kitaplarda yaptığımız gibi boyama yapabilmenizi sağlayan eğlenceli bir uygulama.
  • Günlük İngilizce

    Günlük İngilizce, Android cihazlarınız üzerinde günlük 10 - 15 dakikalık çalışmalar yaparak İngilizce öğrenmenizi sağlayan ücretsiz bir eğitim uygulamasıdır.
  • İngilizce Öğreniyorum

    İngilizce Öğreniyorum, Android telefon ve tabletleri üzerinde İngilizce çalışmak ve pratik yapmak isteyen kullanıcılar için geliştirilen yararlı bir eğitim uygulaması.
  • İngilizce Türkçe Hikayeler

    İngilizce Türkçe Hikayeler, Android cihazınız üzerinde İngilizce ve Türkçe hikayeler okumanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir eğitim uygulamasıdır.
  • Türkçe-İngilizce Sözlük

    Türkçe-İngilizce Sözlük çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir İngilizce sözlük uygulamasıdır
  • Pratik İngilizce Öğren

    Android için hazırlanmış bu İngilizce eğitim uygulaması ile her seviyeden der materyaline ücretsiz erişin.
  • Learn English for Beginners

    Learn English for Beginners, İngilizce öğrenmek isteyen fakat alt yapısı olmayan Android kullanıcılarına özel geliştirilen İngilizce eğitim ve pratik uygulaması.