Instapics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
437 TOPLAM İNDİRME

Instapics isimli bu ücretsiz uygulama sayesinde Instagram hesabınızı iPad'iniz üzerinden zahmetsizce yönetebilirsiniz.

Instapics isimli bu uygulama Instagram kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış bir istemcidir. Uygulamayı iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilir ve daha işlevsel bir Instagram kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi Instagram en popüler sosyal medya araçlarından bir tanesi ve kullanıcıların fotoğraf paylaşmalarına imkan sağlıyor. Sözlerin yetersiz kaldığı anlarda önemi daha iyi anlaşılan Instagram'da hergün binlerce kullanıcı, fotoğraflar paylaşarak kendini ifade ediyor.

Klasik Instagram arayüzüne sahip olan Instapics ile Instagram fotoğrafları arasında arama yapabilir, popüler trendleri takip edebilir, kullanıcıların en beğendiği gönderilere göz atabilirsiniz. Instagram uygulamasında ne yapabiliyorsanız bu uygulamada da aynılarını yapabiliyorsunuz. Bu nokta Instapics daha işlevsel arayüzüyle öne çıkıyor.

Instapics ile Instagram hesabınızı iPad'iniz üzerinden takip edebilirsiniz. Siz de sıkı bir Instagram kullanıcısıysanız, bu uygulamaya göz atmanızı öneriyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaay

    Yaay İndir (iOS iPhone): Türk Telekom'un yeni yerli sosyal medya uygulaması
  • Mirket App

    Yerli sosyal medya uygulaması Mirket'te kullanıcılar gündem ve ilgi alanlarına ilişkin toplumun nabzını tutuyor.
  • Parler

    Parler, eski Amerika Başkanı Trump ile popülerliği artan tarafsız, özgür sosyal medya platformu. Parler, iOS için de ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasında ortak ilgi alanlarına sahip olduğunuz kullanıcılarla keyifli bir sohbete dahil olabilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasında, kendi oluşturduğunuz videoları paylaşabilir ve diğer kullanıcıların videolarını takip edebilirsiniz.
  • Social Media Vault

    iPhone ve iPad cihazlarda kullanılabilen Social Media Vault mobil uygulaması, tek bir uygulama üzerinden tüm sosyal medya hesaplarınızı kontrol edebileceğiniz güvenli bir sosyal medya uygulamasıdır.
  • HAGO

    Oyun oynayıp arkadaşlık kurabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması
  • begoodto.me

    Etrafınızda olup biten iyi olayları paylaşabileceğiniz bir sosyal medya