Internet Speed Meter Lite

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,985 TOPLAM İNDİRME
1.2 MB DOSYA BOYUTU

Internet Speed Meter uygulaması ile 3G ve WiFi bağlantı hızınızı anlık olarak takip edebilirsiniz.

Internet Speed Meter, internet indirme ve yükleme hızınızı anlık olarak kaydeden ücretiz bir uygulamadır. Android telefon ve tabletinizi kullanırken hızınızı takip etmenize imkan tanıyan uygulama, hiçbir rahatsız edici reklam içermemektedir.

3G ve Wi-Fi veri hızınızı gerçek zamanlı olarak bildiren ve durum çubuğunda gösteren Internet Speed Meter ile veri trafiğinizin son 30 günlük kaydını alabilir, günlük indirme hızlarını görebilir, o günkü toplam Wifi ve 3G veri kullanımınızı öğrenebilirsiniz.

Mobil cihazınızın bataryasını verimli şekilde kullanan Internet Speed Meter'ın Pro sürümünde internete bağlı durumunuza göre otomatik olarak ayarlanan bildirim seçenekleri, indirme ve yükleme hızınızı gösteren seçenekler, tema desteği, renkli durum çubuğu simgeleri gibi ek özellikler bulunmaktadır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Internet Speed Meter

    Internet Speed Meter uygulamasıyla mobil internet hızınızı ölçebilir ve kullanım ayrıntılarınızı görüntüleyebilirsiniz.
  • Call Meter 3G

    Call Meter 3G uygulamasında akıllı telefonlarınızdaki aramalar, mesajlar ve mobil internet kullanımlarınızı takip edebilirsiniz.
  • FPS Meter Root

    Android platformunda oyun ve uygulamaların FPS değerini ölçmeye yarayan FPS Meter Root uygulaması aynı zamanda işletim sistemi kullanıcı arayüzü FPS değerini de ölçebiliyor.
  • Internet Speed Booster

    Internet Speed Booster uygulaması sayesinde Android cihazınızın internet hızını gözle görülür derecede arttırabiliyorsunuz.
  • Internet Speed Master

    Internet Speed Master uygulamasını kullanarak Android cihazınızın 3G ve Wi-Fi internet bağlantısını hızlandırabiliyorsunuz.
  • Internet Speed Booster 3G/4G

    Internet Speed Booster 3G/4G uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizin 3G ve 4G internet hızını arttırmak için kullanılıyor.
  • Free Internet Speed Booster

    Free Internet Speed Booster uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizin internet bağlantısını hızlandırmanızı sağlıyor.
  • FAST Speed Test

    FAST Speed Test, Netflix tarafından ücretsiz sunulan mobil ve WiFi internet hız testi uygulaması.