Ironbound

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Stratejik savaşlar yapacağız.

Mobil platforma özel oyunlar geliştirilen Making Fun yeni oyunu olan Ironbound’u oyunculara sundu.

Ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan Ironbound rengarenk bir yapıya sahip. Mobil kağıt oyunları arasında yer alan ve kitlesini hızla artırmaya devam eden yapımda oyunculara oldukça zengin bir içerik kalitesi sunuluyor. Oyunda yer alan kartların içerisinde birbirinden farklı karakterler yer alıyor. Tabii bu karakterlerin kendilerine özgü yetenekleri ve saldırı güçleri de yer alıyor. Oyuncular kendilerine hitap eden kartları seçecek ve oyun içerisinde kullanabilecekler.

Stratejik kararlar alacağımız oyunda zengin karakterlri özelleştirme seçeneği de bulacağız. Gerçek zamanlı olarak dünyann dört bir yanından oyuncular ile mücadele edecek ve aksiyon dolu anlar yaşayacağız.

Oyuncular kartların içerisindeki karakterleri yükseltebilecek ve daha güçlü bir yapıya kavuşturabilecekler. Ücretsiz olarak indirilip oynanabilen yapım iki farklı mobil platformda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Ironbound

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
106.7 MB DOSYA BOYUTU

Stratejik savaşlar yapacağız.

Making Fun, Inc tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oynanan Ironbound aktif olarak 100 binden fazla oyuncuya sahip.

Kaliteli grafiklere ve zengin bir içeriğe sahip olan mobil kağıt oyununda stratejik savaşlara katılacağız. Oyun içerisinde yer alan farklı kartlar içerisinde farklı karakterler yer alıyor. Oyuncular bu karakterler arasından seçim yapacak ve oyunculara karşı savaşacağız. Aksiyon ve gerilim yüklü içeriklere ev sahipliği yapan oyun iki farklı mobil platformda oynanmaya devam ediyor.

Oyuncular seçtikleri kartları geliştirerek daha etkili bir hale getirebilecekler. Gerçek zamanlı olarak oyunculara çeşitli ödüller de sunan yapım, zengin yapısı ile beğenileri toplamaya devam ediyor. Yapım içerisinde hızlı taktikler geliştirecek ve rakibimizi etkisiz hale getirmeye çalışacağız.

Google Play’de oyuncuların incelemelerinden 4.3 alan yapım, hızla kitlesini genişletmeye devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Numberzilla

    Birbirinden farklı masa oyunları oynayacağız.
  • Parchisi STAR Online

    Gerçek zamanlı olarak masa oyunları oynayacağız.
  • Triple Fantasy

    Canavarlar ile savaşacağız.
  • Bingo Party

    Mobil platformda tombala oynayacağız.
  • Mahjong City Tours

    Bilmeceler çözeceğiz.
  • Dune Warrior

    Karakterimizi yönlendireceğiz.
  • Mancala

    Eski dönemlerden bu güne kadar popülerliğini koruyan eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Up the Wall

    Renkli bloklardan yararlanarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz eşsiz bir oyundur.