Is it Love - Adam - Story with Choices

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Karmaşık aşk hikayeleri yaşayabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Ünlü bir müzik grubunun davulcusu olan karizmatik bir karakteri yöneterek kendinizi çalkantılı aşk hikayelerinin arasında bulacağınız Is it Love - Adam - Story with Choices, mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan sıra dışı bir oyundur.

Karmaşık ve esrarengiz aşk hikayelerinin bolca yer aldığı bu oyunda yapmanız gereken, güzel bayanların peşinden koştuğu yakışıklı bir karakteri yöneterek farklı kadınlarla sevgili olmaktır. Eşsiz bir aşk yaşayarak sevgilinizle yakınlaşabilir ve romantik anlar geçirebilirsiniz. Esrarengiz olaylara karışarak aşk hayatınızda aksiyona yer verebilirsiniz. Sevgilinizi baştan çıkartarak onunla evlenebilir veya ona ihanet edebilirsiniz. Oyun, bir dizi sorudan oluşmaktadır. Soruları dikkatlice yanıtlamalı ve şüphe çekmeyen cevaplar vermelisiniz. Sürükleyici aşk hikayeleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden güzel onlarca farklı kadın karakter bulunmaktadır. Yakışıklı bir karakteri kontrol ederek güzel kadınlarla aşk yaşayabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Is it Love - Adam - Story with Choices, ücretziz olarak hizmet veren ve geniş bir kitleye hitap eden kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Is it Love - Adam - Story with Choices

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
171.5 MB DOSYA BOYUTU

Karmaşık aşk hikayeleri yaşayabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Birbirinden güzel onlarca farklı kadınla aşk yaşayabileceğiniz ve sevgililerinizi kandırarak onlara ihanet edebileceğiniz Is it Love - Adam - Story with Choices, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan ve 1 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, karizmatik bir karakteri yöneterek karmaşık aşk serüvenlerine atılmak ve onlarca kadın ile ilişki yaşamaktır. Ünlü bir müzik grubunda davul çalan oldukça yakışıklı bir karakteri kontrol etmeli ve karakterinize yöneltilen bir dizi soruyu uygun şekillerde yanıtlamalısınız. Güzel kadınları baştan çıkartarak onlarla yakınlaşabilir ve isterseniz evlenebilirsiniz. Ya da aksine onları aldatabilir ve ihanet edebilirsiniz. Sıkılmadan oynayabileceğiniz karmaşık aşk hikayeleriyle dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı kadın karakter ve bu kadınlarla yaşayabileceğiniz birbirinden karmaşık aşk hikayeleri yer almaktadır. Simülasyon oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Is it Love - Adam - Story with Choices, sürükleyici özelliği ile dikkat çeken eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Is-it Love Drogo - Vampire

    Onlarca farklı kadınla aşk ilişkisi yaşayabileceğiniz ve zorlu görevler üstleneceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Is-it Love Matt - Dating Sim

    Türlü entrikalar kurarak onlarca kadını kendinize aşık edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Nicolae Vampire

    Esrarengiz olayları gün yüzüne çıkartabileceğiniz ve güzel kadınlarla romantik ilişkiler kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Ryan

    Güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğiniz ve yakınlık kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Sebastian

    Güzel kadınlarla yakınlık kurabileceğiniz ve romantik bir aşk yaşayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Is-it Love? Fallen Road

    Sürükleyici bir rol oyunu oynayacağız.
  • My Success Story

    Başarılı bir iş adamı olarak eşsiz bir kariyer oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Make It Rain: The Love of Money - Fun & Addicting

    Mobil cihazımızda stres atacağız.