Is-it Love Drogo - Vampire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı kadınla aşk ilişkisi yaşayabileceğiniz ve zorlu görevler üstleneceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarıyla buluşan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Is-it Love Drogo – Vampire, romantik bir aşk hikayesinin konu alındığı sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, onlarca karakter arasından dilediğinizi seçerek eşsiz bir aşk hikayesine katılmak ve esrarengiz olayları çözerek seviye atlamaktır. Oyunda sürekli farklı sorularla muhatap olacaksınız. Soruları doğru yanıtlayarak enerjinizi verimli kullanabilir ve sevgilinizle birlikte eşi benzeri olmayan bir aşk ilişkisi yaşayabilirsiniz. Bir vampir olarak kimliğinizi gizlemeli ve güzel bayanlarla aşk yaşayarak onlardan enerjilerini söküp almalısınız. Kanlarını emerek kendinizi güçlendirmeli ve daha fazla ilişki içine girmelisiniz.

Oyunda birbirinden etkileyici onlarca kadın karakter bulunmaktadır. Karakterinize yöneltilen soruları yanıtlamak için farklı kadınlarla aşk yaşamalı ve sinsice onların enerjilerine ulaşmalısınız.  

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve milyonlarca oyun sever tarafından keyifle oynanan Is-it Love Drogo – Vampire, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz eğlenceli bir aşk oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Is-it Love Drogo - Vampire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
187.6 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı kadınla aşk ilişkisi yaşayabileceğiniz ve zorlu görevler üstleneceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Birbirinden güzel onlarca farklı kadınla aşk yaşayabileceğiniz ve onları etkileyerek sinsice yaklaşarak enerjilerini alabileceğiniz Is-it Love Drogo – Vampire, mobil platformda simülasyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan kaliteli bir oyundur.

Gerçekçi karakterleri ve etkileyici grafikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç,  bir vampir karakterini yönlendirerek güzel kadınlarla tanışmak ve onlarla yakınlık kurarak diplerine sokulmaktır. Oyunda sürekli farklı sorularla karşılaşacak ve bu soruları yanıtlayarak bölümlerde ilerleyeceksiniz. Doğru yanıtlar vererek sonraki aşamalara geçebilir ve sevgilinizle aşk yaşayabilirsiniz. Baştan çıkarttığınız kadınlara iyice yanaşarak onları gafil avlayabilir ve enerjilerini söküp alabilirsiniz. Kanlarını emerek daha da güçlenebilir ve farklı kadınlarla tanışarak aşk ilişkilerine devam edebilirsiniz.

Oyunda onlarca farklı kadın ve erkek karakter bulunmaktadır. Her bölümde birbirinden zor sorular ve farklı aşamalar yer almaktadır. Sizden istenileni yaparak kadınları baştan çıkartmalı ve enerjilerini alarak seviye atlamalısınız.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan rahatlıkla ulaşabileceğiniz Is-it Love Drogo – Vampire, ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Is-it Love Nicolae Vampire

    Esrarengiz olayları gün yüzüne çıkartabileceğiniz ve güzel kadınlarla romantik ilişkiler kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is it Love - Adam - Story with Choices

    Karmaşık aşk hikayeleri yaşayabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Matt - Dating Sim

    Türlü entrikalar kurarak onlarca kadını kendinize aşık edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Ryan

    Güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğiniz ve yakınlık kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Sebastian

    Güzel kadınlarla yakınlık kurabileceğiniz ve romantik bir aşk yaşayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Is-it Love? Fallen Road

    Sürükleyici bir rol oyunu oynayacağız.
  • Make It Rain: The Love of Money - Fun & Addicting

    Mobil cihazımızda stres atacağız.
  • Mega Factory

    Başarılı bir iş adamı olmaya çalışacağız.