Is-it Love? Fallen Road

ÜCRETSİZ
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici bir rol oyunu oynayacağız.

Is-it Love serisinin başarılı oyunları arasında yer alan Fallen Road kitlesini artırmaya devam ediyor. 1492 Studio imzası ile geliştirilen ve hem Android hem de İOS platformunda oyunculara sunulan Is-it Love? Fallen Road bir mobil rol oyunudur.

İki farklı mobil platformda oyunculara ücretsiz olarak sunulan yapımda birbirinden farklı karakterler de yer alıyor. Her iki haftada bir oyuncularına yeni bir bölüm sunan yapımda terkedilmiş fabrikada yaralı bir şekilde uyanmış olacak ve hiç birşey hatırlamayacağız. Benzersiz maceraların yer alacağı yapımda hikaye eşliğinde bir oynanış yer alacak.

Çok sayıda farklı karakterin yer aldığı yapımda yer yer diyalog ekranları da karşımıza çıkacak. Oyuncular bu diyalog ekranlarından çeşitli ipuçlarını toplamaya çalışacaklar ve ilerlemeye devam edecekler. Başarılı grafik açılarına sahip olan yapımda oyuncular yüzde 100 bir İngilizce hikaye ile karşılaşacaklar.

Doğukan Çağlakpınar

Is-it Love? Fallen Road

ÜCRETSİZ
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
220.1 MB DOSYA BOYUTU

Sürükleyici bir rol oyunu oynayacağız.

Mobil rol oyunları arasında yer alan Is-it Love? Fallen Road günümüzde 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Android ve İOS platformu oyuncuları için geliştirilen ve yayınlanan Is-it Love? Fallen Road sürükleyici hikayesi ile bizleri gerilim dolu bir atmosfere götürüyor. Mobil rol oyunları arasında yer alan yapım günümüzde 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanırken her iki haftada bir oyuncularına ücretsiz bir bölüm sunuyor.

Oyuncular oyunun giriş kısmında terkedişmiş bir fabrika içerisinde kendilerini yaralı bulacaklar ancak hiç birşey hatırlamayacaklar. Hikaye eşliğinde oynanacak olan yapımda farklı karakterler de yer alacak. Oyuncular bu karakterler ile sık sık diyaloglara girecek ve ipuçları elde edecekler. Hem Android hem de İOS platformunda oynanabilen yapım 1492 Studio imzası ile geliştirildi ve yayınlandı.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Is it Love - Adam - Story with Choices

    Karmaşık aşk hikayeleri yaşayabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Drogo - Vampire

    Onlarca farklı kadınla aşk ilişkisi yaşayabileceğiniz ve zorlu görevler üstleneceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Is-it Love Matt - Dating Sim

    Türlü entrikalar kurarak onlarca kadını kendinize aşık edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Nicolae Vampire

    Esrarengiz olayları gün yüzüne çıkartabileceğiniz ve güzel kadınlarla romantik ilişkiler kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Ryan

    Güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğiniz ve yakınlık kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Sebastian

    Güzel kadınlarla yakınlık kurabileceğiniz ve romantik bir aşk yaşayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Mr Love: Queen's Choice

    Sürükleyici bir hikayeye ortak olacağız.
  • Make It Rain: The Love of Money - Fun & Addicting

    Mobil cihazımızda stres atacağız.