Is-it Love Matt - Dating Sim

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Türlü entrikalar kurarak onlarca kadını kendinize aşık edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Karizmatik bir karakteri yöneterek güzel bayanları baştan çıkartabileceğiniz ve romantik aşk hikayeleriyle karşı karşıya kalabileceğiniz Is-it Love Matt - Dating Sim, simülasyon oyunları arasında bulunan ve 500 binden fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan eşsiz bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi karakterleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, oldukça yakışıklı bir karakteri kontrol ederek bir dizi soruyu cevaplamak ve güzel bayanları baştan çıkartmaktır. Göz kamaştırıcı bir güzelliğe ve fiziğe sahip olan iş arkadaşınızı etkilemek için çeşitli komiklikler yapmalı ve güzel sözler söylemelisiniz. Sorulan sorulara uygun cevaplar vermeli ve arkadaşınızı etkileyebilmek için elinizden geleni yapmalısınız. Onu baştan çıkartarak kendinize aşık etmeli ve heyecan verici bir ilişki yaşamalısınız.

Oyunda birbirinden güzel birçok kadın karakter bulunmaktadır. Ayrıca kadınları etkileyebileceğiniz farklı metotlar yer almaktadır. Soruları yanıtlayarak kadınlarla yakınlaşmalı ve onlara kendinize aşık ederek romantik anlar geçirmelisiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Is-it Love Matt - Dating Sim, ücretsiz oyunlar arasında yer almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Is-it Love Matt - Dating Sim

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
167.3 MB DOSYA BOYUTU

Türlü entrikalar kurarak onlarca kadını kendinize aşık edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Onlarca güzel kadınla romantik aşk ilişkileri yaşayabileceğiniz ve türlü entrikalar kurarak sevgililerinizi aldatabileceğiniz Is-it Love Matt - Dating Sim, Yüz binlerce oyun severin vazgeçilmezi olan eğlenceli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve göz kamaştırıcı güzelliğe sahip gerçekçi kadın karakterleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, karizmatik bir karakteri yöneterek kadınları baştan çıkartmak ve bir dizi soruya doğru cevap vererek seviye atlamaktır. En yakın iş arkadaşınızı etkilemek için türlü oyunlar oynamalı ve ona yakınlaşmalısınız. Komiklikler yaparak ve etkileyici sözler söyleyerek arkadaşınızın size aşık olmasını sağlamalısınız. Bu sayede onunla romantik bir aşk yaşayabilir ve heyecan verici bir ilişki içine girebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve karmaşık aşk hikayeleriyle dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda etkileyici ve göz alıcı bir güzelliğe sahip onlarca sevgili karakteri bulunmaktadır. Birçok farklı kadınla aynı anda ilişki kurabilir ve eğlenceli anlar geçirebilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlardan oyunculara sunulan Is-it Love Matt - Dating Sim, ücretsiz olarak erişebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Is it Love - Adam - Story with Choices

    Karmaşık aşk hikayeleri yaşayabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Drogo - Vampire

    Onlarca farklı kadınla aşk ilişkisi yaşayabileceğiniz ve zorlu görevler üstleneceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Is-it Love Nicolae Vampire

    Esrarengiz olayları gün yüzüne çıkartabileceğiniz ve güzel kadınlarla romantik ilişkiler kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Ryan

    Güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğiniz ve yakınlık kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Sebastian

    Güzel kadınlarla yakınlık kurabileceğiniz ve romantik bir aşk yaşayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Is-it Love? Fallen Road

    Sürükleyici bir rol oyunu oynayacağız.
  • Make It Rain: The Love of Money - Fun & Addicting

    Mobil cihazımızda stres atacağız.
  • Bridge Construction Sim 2

    Köprüler yapacağız.