Is-it Love Nicolae Vampire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz olayları gün yüzüne çıkartabileceğiniz ve güzel kadınlarla romantik ilişkiler kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına sunulan ve 500 binden fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Is-it Love Nicolae Vampire, güzel kadınlarla tanışarak romantik bir aşk yaşayabileceğiniz ve vampirlere karşı mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi karakter çizimleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, size yöneltilen sorulara uygun cevaplar vererek aşama aşama ilerlemek ve birbirinden güzel kadınlarla yakınlık kurarak heyecan dolu ilişkiler yaşamaktır. Büyücülere ve hipnozculara karşı mücadele ederek esrarengiz olayları çözmeli ve hayatınızın kadınıyla tanışarak mutlu bir ilişki kurmalısınız. Sürükleyici aşk hikayeleri ve türlü entrikalarla dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca güzel kadın karakteri ve büyücü gibi birçok tehlikeli figür bulunmaktadır. Entrikalarla baş ederek sevgilinizle romantik bir aşk ilişkisi kurmalı ve seviye atlayarak oyuna devam etmelisiniz.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Is-it Love Nicolae Vampire, eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Is-it Love Nicolae Vampire

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
185.3 MB DOSYA BOYUTU

Esrarengiz olayları gün yüzüne çıkartabileceğiniz ve güzel kadınlarla romantik ilişkiler kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Simülasyon oyunları kategorisinde kendisine yer bulan ve yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Is-it Love  Nicolae Vampire, türlü entrikalara ve büyülere karşı mücadele ederek güzel kadınlarla ilişki kurabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Gerçekçi karakter çizimleri ve kaliteli grafikleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda asıl amaç, bir dizi soruyu yanıtlayarak aşamaları tek tek geçmek ve esrarengiz olayları açığa çıkartarak hayatınızın kadınıyla tanışmaktır. Göz kamaştırıcı güzelliğe sahip onlarca farklı kadınla ilişki yaşayabilir ve romantik anlar geçirebilirsiniz. Bu sayede enerji toplayabilir ve ilerleyen bölümlerde aktif olarak oynayabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve entrikalarla dolu aşk hikayeleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde onlarca farklı kadın karakteri ve birçok esrarengiz olay yer almaktadır. Soruları yanıtlayarak güzel kadınlarla yakınlık kurmalı ve heyecan verici aşk ilişkilerinde bulunmalısınız.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz Is-it Love Nicolae Vampire, ilginç konusu ve farklı tasarımıyla dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Is-it Love Drogo - Vampire

    Onlarca farklı kadınla aşk ilişkisi yaşayabileceğiniz ve zorlu görevler üstleneceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Is it Love - Adam - Story with Choices

    Karmaşık aşk hikayeleri yaşayabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Matt - Dating Sim

    Türlü entrikalar kurarak onlarca kadını kendinize aşık edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Ryan

    Güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğiniz ve yakınlık kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Sebastian

    Güzel kadınlarla yakınlık kurabileceğiniz ve romantik bir aşk yaşayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Is-it Love? Fallen Road

    Sürükleyici bir rol oyunu oynayacağız.
  • Make It Rain: The Love of Money - Fun & Addicting

    Mobil cihazımızda stres atacağız.
  • Trade Island

    İş adamı olmaya çalışacağız.