Is-it Love Ryan

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğiniz ve yakınlık kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarına sunulan ve 5 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan Is-it Love Ryan, güzel kadınlarla tanışarak aşk ilişkilerinde bulunabileceğiniz ve türlü entrikalara karşı mücadele ederek sevgilinizle mutlu bir yaşam sürebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikler ve gerçekçi karakterler ile donatılmış bu oyunda yapmanız gereken tek şey, size yöneltilen sorulara uygun cevaplar vererek kadınları kendinize aşık etmek ve onlarca yakınlaşarak heyecan verici ilişkiler kurmaktır. Gerçek aşkı bulmak için çaba sarf edecek ve sizi gerçekten sevecek kadınlarla tanışmak için zorlu aşamalardan geçeceksiniz. Sevgilinizle romantik anlar geçirebilir ve bu sayede enerji kazanabilirsiniz.

Oyunda birbirinde güzel birkaç farklı sevgili karakteri yer almaktadır. Ayrıca karmaşık olaylarla dolu onlarca aşk hikayesi bulunmaktadır. Entrikalarla dolu aşk ilişkileri yaşayarak size uygun olan kadını bulmalı ve onunla güzel bir ilişki kurmalısınız.

Mobil platformda simülasyon oyunları kategorisinde bulunan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden Is-it Love Ryan, ücretsiz olarak erişebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Is-it Love Ryan

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
200.4 MB DOSYA BOYUTU

Güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğiniz ve yakınlık kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Türlü entrikalar ve yalanlarla mücadele ederek kendinize uygun güzel bir sevgililer edinebileceğiniz ve heyecan dolu aşk ilişkilerinde bulunabileceğiniz Is-it Love Ryan, simülasyon oyunları arasında yer alan ve milyonlarca oyun sever tarafından tercih edilen sıra dışı bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve gerçekçi karakter çizimleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, güzel kadınlarla tanışarak onları kendinize aşık etmek ve romantik bir ilişki yaşamaktır. Birbirinden güzel birçok farklı kadınla sevgili olarak enerji toplayabilir ve seviye atlayarak yeni kadınlarla tanışabilirsiniz. Sevgililerinize ihanet edebilir ve ilişki yaşadıktan sonra onları terk edebilirsiniz.  Sürükleyici aşk hikayeleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı karakter ve aşk hikayesi yer almaktadır. Ayrıca ilişki kurmak için cevaplamanız gereken sayısız soru bulunmaktadır. Soruları uygun şekillerde cevaplayarak güzel kadınlarla ilişki yaşayabilir ve enerji kazanabilirsiniz.

Android ve İOS işletim sitemlerine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan Is-it Love Ryan, ücretsiz olarak hizmet veren ve geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken popüler bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Is it Love - Adam - Story with Choices

    Karmaşık aşk hikayeleri yaşayabileceğiniz ve eğlenceli anlar geçirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Drogo - Vampire

    Onlarca farklı kadınla aşk ilişkisi yaşayabileceğiniz ve zorlu görevler üstleneceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Is-it Love Matt - Dating Sim

    Türlü entrikalar kurarak onlarca kadını kendinize aşık edebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Nicolae Vampire

    Esrarengiz olayları gün yüzüne çıkartabileceğiniz ve güzel kadınlarla romantik ilişkiler kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Is-it Love Sebastian

    Güzel kadınlarla yakınlık kurabileceğiniz ve romantik bir aşk yaşayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Is-it Love? Fallen Road

    Sürükleyici bir rol oyunu oynayacağız.
  • Make It Rain: The Love of Money - Fun & Addicting

    Mobil cihazımızda stres atacağız.
  • Trade Island

    İş adamı olmaya çalışacağız.