Isoland 2: Ashes of Time

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden eğlenceli ve eğitici bulmacalar çözebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Birbirinden eğlenceli bulmacalar çözerek zihninizi geliştirebileceğiniz ve macera dolu bir yolculuğa çıkabileceğiniz Isoland 2: Ashes of Time, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Basit ama etkileyici grafikleri ve zihin dinlendirici müzikleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç çeşitli eşleştirmeler ve yapbozlar yaparak puan toplamaktır. Renkli bloklardan oluşan bulmacalarda aynı renge sahip blokları bağlantı noktalarından bir araya getirerek birleştirebilirsiniz. Şekilli bulmacalarda aynı şekilleri eşleştirebilir ve puan toplayabilirsiniz. Boş çukurların yer aldığı bulmacalarda ise doğru çukuru bularak puan alabilirsiniz. Sürükleyici bulmacaları ve eğitici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde onlara zorlu bölüm ve her bölümde birbirinden farklı birçok bulmaca türü yer almaktadır. Bulmacaları başarıyla çözerek çeşitli objelere sahip olabilir ve macera dolu bir adaya yolculuk yapabilirsiniz.

Mobil platformda bulmaca oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan Isoland 2: Ashes of Time, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Isoland 2: Ashes of Time

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
891.5 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden eğlenceli ve eğiti bulmacalar çözebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Çeşitli bulmacalar ve eşleştirmeler yaparak macera dolu bir serüvene çıkabileceğiniz Isoland 2: Ashes of Time, binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ve birbirinden eğitici bulmacaları ile oyun severlere benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, bulmacaları ve eşleştirmeleri başarıyla tamamlayarak puan toplamak ve macera dolu bir adada yolculuk yapmaktır. Renkli bloklardan oluşan eşleştirme platformlarında yarışarak aynı renk bloklarını engellere takılmadan uç uca bağlamalısınız. Onlarca çukurun arasında doğru olanı bularak saklı nesneyi bulmalısınız. Sürükleyici özelliği ve eğitici bölümleri ile sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden zor yüzlerce farklı bulmaca ve eşleştirme bölümü yer almaktadır. Türlü maceralar yaşayabileceğiniz bir adaya yolculuk yaparak bulmacaları çözmeli ve seviye atlayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden Isoland 2: Ashes of Time, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adventure Escape: Time Library

    Zaman kütüphanesinin sırlarını ortaya çıkaracağız.
  • Prince Battle: Forgotten Sands of Time

    İlerlemeye dayalı bir oynanış bizleri bekliyor.
  • Treasures of Montezuma 2 Free

    Rengarenk blokları eşleştirerek farklı antik eserleri toplayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • The Greedy Cave 2: Time Gate

    Birbirinden farklı yaratıkları yok etmeye çalışacağız.
  • Sugar Smash: Book of Life

    Şeker patlatacağız.
  • Charms of the Witch

    Gizli mücevherleri bulmaya çalışacağız.
  • Time Drop

    Rengarenk bloklar arasından aynı olanları eşleştirebileceğiniz keyif verici bir bulmaca oyunudur.
  • Miya's Everyday Joy of Cooking

    Lezzetli Kore yemekleri pişirerek yeni tarifler öğreneceğiniz eşsiz bir oyundur.