Jelly Cube

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
245 TOPLAM İNDİRME
18.7 MB DOSYA BOYUTU

Jelly Cube, farklı yapıda jöleleri platformun olabildiğince üzerine çıkarmanız gereken bir beceri oyunu.

Jelly Cube, Ketchapp’ın oyunlarını takip ediyorsanız yabancı gelmemiştir. Evet, Windows Phone platformunda Jelly Cube adıyla karşımıza çıkarılan oyun aslıdna yapımcının Jelly Jump oyununun kopyası diyebiliriz. Görsel olarak biraz geride kalsa da oynanış, atmosfer, kontroller kısacası geri kalan her şey orjinal oyunun aynısı.

Ketchapp’ın başımıza sardığı zorlu bir o kadar bağımlılık yapan beceri oyunlarından birisi de Jelly Jump yani Jelly Cube. Oyunda amacımız farklı yapıdaki jöleleri platformlar arasından olabildiğince yukarı taşıyabilmek. Bunu başarmak tahmin edeceğiniz üzere kolay bir iş değil. Aralarından geçmemiz gereken platformlar hareketli yapıda tasarlanmış ve zamanlamayı çok iyi yapamazsak ya sıkışıp kalıyoruz ya da erimeye başlıyoruz.

Ketchapp’ın çoğu oyunu gibi Jelly Cube de sonsuz oynanışa sahip. Reflekslerinizi konuşturup arkadaşlarınızı sinir etmekten başka hiçbir amacınız da yok diyebiliriz. Tamamen puan toplama üzerine kurulu bu oyunda çıldırtan nokta ise kontrol sisteminin son derece basit olması. Jöleyi zıplatmak için ekrana tek bir dokunuş yetiyor. Tabii ki hayatta kalabilmek, ilerlemek için bunu olabildiğince hızlı ve zamanında yapmanız gerek.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cube Rubik

    Cube Rubik, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi rubik küp oyunu.
  • Candy Crush Jelly Saga

    Candy Crush Jelly Saga, King'in seri haline gelen popüler bulmaca oyununun sonuncusu.
  • Jelly Slice

    Jelly Slice, Windows Phone cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça renkli ve bağımlılık yapan bir zeka oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump, reaksiyon hızınızı ölçebileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu ve Ketchapp imzasını taşıyor.
  • Beyond Gravity

    Kaliteli grafik ve müzkleriyle göz kamaştıran Beyond Gravity, beceri ve bilim kurgu kategorilerini bir araya getiren bir oyun.
  • aa

    aa, Windows Phone telefonunuzda oynayabileceğiniz en zor beceri oyunu.
  • Baseball Riot

    Baseball Riot, emekliye ayrılan beyzbol oyuncusunu kontrol ettiğiniz beceri oyunu.
  • bb

    bb, Windows Phone cihazlarınızda oynayabileceğiniz zor bir beceri oyunudur.