Jetpack Jumper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

En uzak mesafelere ulaşmaya çalışın

Jetpack Jumper, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyundur. Renkli görsellerin ve sürükleyici atmosferin yer aldığı oyunda farklı atmosferlerde yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. En uzun mesafelere ulaşmak için mücadele ettiğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Android ve iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda tek yapmanız gereken en uzak mesafelere ulaşmak ve rekor kırmak. Arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz oyunda birbirinden farklı karakterleri de kontrol edebiliyorsunuz. Eşsiz bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi diyebilirim.

Jetpack Jumper oyununu ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

Jetpack Jumper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
242 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli bir beceri oyunu

Jetpack Jumper, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir mobil oyundur. Oyunda en uzak mesafelere ulaşmak için mücadele ediyorsunuz.

Yeteneklerinizi sergileyip eşsiz bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyor ve zevkli zaman geçirebiliyorsunuz. Renkli görsellerin ve sürükleyici atmosferin yer aldığı oyunda farklı atmosferlerde yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. En uygun zamanlarda ekrana dokunmanız gereken oyunda en uzak noktaya ulaşarak rekor kırmaya çalışıyorsunuz. 

Arkadaşlarınızla birlikte gerçek zamanlı olarak da oynayabileceğiniz oyunda birbirinden farklı karakterleri de kontrol edebiliyorsunuz. Eşsiz bir deneyim yaşayabileceğiniz oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız mutlaka denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi diyebilirim.

Jetpack Jumper oyununu ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jetpack Joyride 2 APK

    Jetpack Joyride 2 APK, mobilde en çok oynanan zıplamalı oyun Jetpack Joyride'ın yenisi. Kahramanımız artık ateş ediyor!
  • Runventure

    Tek parmakla oynanabilen mobil platform oyunu
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • GRIT

    Mobildeki en zor platform - koşu oyunu
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Snow Kids

    Kar toplarını fırlatarak düşmanlarınızı etkisiz hale getirin.
  • Just Jump

    Küpler üzerinde kalmaya çalışın.
  • Will Hero APK

    Will Hero APK Android oyunu internetsiz oynanabiliyor ve arcade, aksiyon, macera, rogue-like, farklı türleri birleştiriyor.