Jigle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
311 TOPLAM İNDİRME

Jigle, konumunuzu takip ederek yakınınızdaki kişilerle tanışmanıza yardımcı olan arkadaşlık uygulaması.

Jigle, konum tabanlı arkadaşlık uygulamaları arasında. Süreklik olarak konumunuzu takip ederek gittiğiniz mekanda sizin gibi arkadaş arayan kişileri gösteren uygulamadaki tüm öneriler gerçek kişilerden oluşuyor ve bu kişilerin profilleri onaylı olduğundan rahatlıkla sohbet edebiliyorsunuz.

Android platformunda da ücretsiz olan arkadaşlık uygulaması benzerlerinden çok farklı kullanım sunmuyor. Bir mekana gittiğinizde sizin gibi yeni arkadaşlıklara merhaba demek için platformu tercih eden kişiler öneriliyor. Kişilerin büyük fotoğraflarının yanı sıra şehir, yaş, ilgi alanları gibi bilgiler gösteriliyor.

Kişi öneri ekranında yeşil butona dokunarak arkadaşlık isteği göndermiş oluyorsunuz. Karşı taraf ta sizi beğenirse sohbet ortamı doğuyor. Önerilen kişiyi beğenmediğinizi ise kırmızı butona dokunarak belirtiyorsunuz. Kullanımı oldukça pratik.

Erkan Calp

Jigle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
296 TOPLAM İNDİRME

Jigle, konum tabanlı çalışan arkadaşlık uygulaması.

Jigle, bulunduğunuz yerde sizin gibi yeni arkadaşlıklara merhaba demek için can atan kişileri gösteren bir sosyal ağ uygulaması. Telefonunuzun GPS’ini kullanarak çevrenizde, size en yakın kişileri profil resimleriyle birlikte listeleyen uygulamayı ücretsiz olarak deneyebiliyorsunuz.

iOS platformunda bulunan yüzlerce arkadaşlık uygulamasından biri olan Jigle konum tabanlı çalışıyor. Sürekli olarak arka planda GPS bağlantısı üzerinden açık durumda kalarak gittiğiniz yerde sizin gibi arkadaş bulmaya çalışan kişileri gösteriyor. Önerilen kişilerin profillerine girerek yakınlık durumu, tanışma olasılığı gibi detaylara erişebiliyorsunuz. Chat butonuna dokunduğunuzda karşı taraf ta size sıcak bakıyorsa sohbet başlıyor. Unutmadan, profilinize bakanları da görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.