Journey of 1000 Stars

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Journey of 1000 Stars, bulutlar üzerinde sekerek yıldız topladığınız Android oyunu.

Journey of 1000 Stars, sürekli hareketli olmanız gereken oyunlar arasında. Görsel açıdan günümüz oyunlarının oldukça gerisinde ancak oynamaya başladığınızda ilginç şekilde bağımlısı olacağınız bir yapım.

Android platformuna ücretli gelen oyunda ilginç karakterlerle bulutlar üzerinde zıplıyoruz. Durmadan bir buluttan diğer buluta yıldız toplamak için zıplıyoruz. Zorluk bunun neresinde? sorusunun yanıtı birkaç yıldız topladıktan sonra çıkıyor. Her an kaybolan bulutlar üzerinde sekerken etrafınızda size benzer yaratıklar beliriyor. Onlara çarpmadan yıldızları toplamak ise bir hayli zor. Farklı noktalarda çıkan yıldızlara ulaşmak zaten zorken bir de yaratıklara dokunmamak işi iyice zorlaştırıyor.

Çift haneli rakamlara ulaştığınızda sevineceğiniz oyunda arkanızda gök kuşağı bırakarak zıplamak için tek yapmanız gereken bulutlar belirdiğinde o yöne dokunmak. Bunu yaparken bulut üzerinde durmamanız gerekiyor ki oyunu da zevklı kılan bu.

Erkan Calp

Journey of 1000 Stars

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Journey of 1000 Stars, bulutlarda gezerek yıldız toplamaya çalıştığınız iOS oyunu.

Journey of 1000 Stars, bulutlar üzerinde zıplayarak yıldız toplamaya çalıştığımız bir iOS oyunu.

Bir yandan buluttan buluta atlarken diğer yandan etrafımızda bizimle birlikte zıplayarak yolumuzu kapatan yaratıklarla mücadele ettiğimiz oyunda durma lüksümüz yok. Bulutlar her an kaybolduğundan ve toplamamız gereken yıldızlar farklı noktalarda çıktığından sürekli hareket halinde olmamız gerekiyor.

Oyunun zorluk düzeyi çok iyi ayarlanmamış. Daha başlangıçta zorluğunu gösteriyor ancak güzel tarafı 50 yıldız toplayana kadar bunu çekiyorsunuz. Sonrasında daha da zorlaşmıyor. Tek amacın yüksek skor yapıp diğer oyuncuları çıldırtmak olduğu oyunun tek eksi yanı ücretli gelmesi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Impossible Journey

    Impossible Journey mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Lumi's Journey

    Lumi's Journey, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Rapstronaut: Space Journey

    Rapstronaut: Space Journey, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir tür beceri oyunudur.
  • Tank Stars

    Tank Stars oyununda yaptığınız atışlar ile rakibinizi etkisiz hale getirmeye çalışın.
  • Vikings: an Archer's Journey

    Vikings: an Archer's Journey, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir okçuluk oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Stars Path

    Stars Path'te zigzag bir yol üzerinde ilerlemeye çalışan karaktere yardım ediyoruz.
  • Ball's Journey

    Savaş topunu ne kadar iyi kullanabildiğinizi gösterin.
  • Hoop Stars

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu