Jump Rider: Crazy Boat

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

Olabildiğince uzak noktalara atlayarak rekorlar elde edebileceğiniz keyifli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Heyecan verici atlamalar yaparak yeni rekorlar elde edebileceğiniz Jump Rider: Crazy Boat, Android işlemciye sahip tüm cihazlarda kolaylıkla oynanmaktadır.

Oyun, basit ve anlaşılır menü tasarımının yanı sıra, çizgi filmi andıran görüntü grafikleriyle de oldukça dikkat çekiyor. Oyunun amacı üzerine bindiğiniz tekne ile birlikte çılgın atlamalar ve zıplamalar yaparak olabildiğince uzak noktalara ulaşıp rekor kırmaktır. Küçük bir tekne üzerinde oynayacağınız bu oyunda önemli olan dengenizi korumak ve atlamalarda kontrolü kaybetmemektir.

Çevrimiçi olarak da oynama imkanı bulabileceğiniz bu oyun ile dünya sıralamasında üst sıralara çıkabilir ve zirveye adınızı yazdırabilirsiniz. Kullandığınız tekneyi yükselterek daha uzaklara zıplayabilir ve rekor üstüne rekor kırabilirsiniz. Toplayacağınız puanlarla farklı teknelerin kilidini açabilir ve yarışlarda daha güçlü tekneler ile atlayabilirsiniz. Oyun kontrolü oldukça basittir. Tek bir parmağınızı kullanarak teknenin kontrolünü sağlayabilir ve atlayışı gerçekleştirebilirsiniz.

Farklı modları ile sıkılmadan oynayabileceğiniz Jump Rider: Crazy Boat, birçok oyun sever tarafından tercih edilen ve eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz kaliteli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Jump Rider: Crazy Boat

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
131.4 MB DOSYA BOYUTU

Altınları toplamaya çalışacağız.

Neowiz tarafından geliştirilen ve iki farklı mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan Jump Rider: Crazy Boat bir arcade oyunudur.

Rengarenk içeriklere ve eğlenceli bir oynanış sistemine sahip olan mobil arcade oyununda bizleri oldukça eğlenceli bir atmosfer bekliyor olacak. Hızlı ve tempolu bir oynanışa sahip olan mobil oyunda engellere takılmadan ilerlemeye çalışacak, rampalardan uçakacak, uzun mesafelere gideceğiz. Basit kontrollere sahip olan oyunda bizleri farklı araç türleri de bekliyor olacak.

Pixel grafikleri ile oyuncuları tatmin eden yapım, Google Play’de 4.0 gibi bir inceleme puanına sahip. 50 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanan yapımda karşımıza çıkan altınları da toplamaya çalışacağız. Oyun içerisinde farklı seviyeler de yer alacak.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rune Rider

    Rakiplerinize karşı birebir kılıç savaşları yapabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Jump Jump BAM

    Farklı şekilleri içeren küp yığınları arasından zıplayarak zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz keyif verici bir oyundur.
  • Happy Hop: Kawaii Jump

    Nesneleri toplamaya çalışacağız.
  • Jump Ball Blast Ⅱ

    Karşımıza çıkan hedefleri yok etmeye çalışacağız.
  • Tako Jump

    Bir topu zıplatarak yönlendirebileceğiniz ve farklı parkurlarda yarışabileceğiniz eğlence dolu bir oyundur.
  • Jump Game

    Gerçek zamanlı savaşları kazanmaya çalışacağız.
  • Jump Squad

    Engellere takılmadan ilerlemeye çalışacağız.
  • Pogo Jump

    Zıplayan bir düzeneğin üstünde çeşitli engelleri aşarak yolunuza devam edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.