JustFlip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

JustFlip, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak dikkat çekiyor. Sabrınızın sınırlarını zorlayabilecek türden bir oyun olarak dikkat çeken oyunda boş zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olan JustFlip, reflekslerinizi sınayıp engelleri aşarak puanlar kazanmaya çalıştığınız bir oyundur. Sabırlı ve dikkatli olmanız gereken oyunda zorlu bölümlerin üstesinden gelmeli ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Basit bir oynanışa da sahip olan oyunda rengarenk bir atmosfer yer alıyor. Bu tarz oyunları oynamayı seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm JustFlip, telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Stratejik hamleler de yapmanız gereken oyunda dikkatinizi toplamanız gerekiyor. Bu tarz bir oyun arayışınız varsa JustFlip sizleri bekliyor.

JustFlip oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

JustFlip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Harika zaman geçirebileceğiniz bir beceri oyunu

JustFlip, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda reflekslerinizi sınıyor ve yüksek puanlara ulaşmak için mücadele ediyorsunuz.

Birbirinden zorlu etapların üstesinden gelmeniz gereken bir oyun olan JustFlip, sabrınızın sınırlarını zorluyor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda engelleri aşmaya çalışıyor ve zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Yüksek puanlara ulaşıp arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Basit bir oynanışa da sahip olan oyunda rengarenk bir atmosfer yer alıyor. Bu tarz oyunları oynamayı seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm JustFlip, telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Stratejik hamleler de yapmanız gereken oyunda dikkatinizi toplamanız gerekiyor. Beğenerek oynayabileceğizi düğündüğüm JustFlip sizlei bekliyor.

JustFlip oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu
  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Sausage Flip

    Sosis karakterlerle zıplayarak ilerlediğiniz eğlence dolu bir mobil oyun
  • Icy Bounce

    Batan bloklar üzerinde zıplayarak ilerliyorsunuz.
  • FLO Game

    Top oyunları arasında en ilginci
  • Sky Ball

    Ketchapp'ın yeni top oyununda havada uçuyoruz.