Kafa Kafaya

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Yaptığınız maçları sanal ortama taşıyabiliyorsunuz

Kafa Kafaya, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir mobil uygulama olarak dikkatimizi çekiyor.

Kendi takımınızı kurup diğer takımlarla kıyasıya mücadele edebileceğiniz bir sanal maç uygulaması olan Kafa Kafaya, sporla ilgilenen herkesin dikkatini çekecek türden bir uygulama. Profilinizi oluşturduktan sonra kendinize bir takım kurabileceğiniz ya da başka takımlara dahil olabileceğiniz uygulamada rakiplerinizle mücadele ediyor ve galip gelmeye çalışıyorsunuz. Seçimlerinize en uygun maçları organize eden uygulama ile rakiplerinize meydan okuyorsunuz. Uygulamada takımlara dahil olarak gerçek maçlar organize edebiliyorsunuz. Kullanışlı bir uygulama olarak nitelendirebileceğim Kafa Kafaya, maç yapanların telefonlarında mutlaka yer alması gereken bir uygulama.

Kafa Kafaya uygulamasını Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Kafa Kafaya

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Sürekli maç yapanları yakından ilgilendiren mobil uygulama

Kafa Kafaya, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir mobil uygulama olarak dikkatimizi çekiyor.

Sürekli maç yapanları yakından ilgilendirebilecek bir mobil uygulama olarak karşımıza çıkan Kafa Kafaya uygulamasında kendi profilinizi oluşturduktan sonra farklı takımlara dahil olabiliyor ve maçlarınızın skorlarını kayıt altına alabiliyorsunuz. Gerçek hayatı ve sanal alemi bir araya getiren uygulamada performans grafiğinizi ve mevki bilgilerinizi de kayıt altına alabiliyorsunuz. Dilerseniz kendi takımınızı da kurabileceğiniz uygualmada takımınıza yeni insanları davet edebiliyorsunuz. Kullanışlı menüleri ve kolay arayüzüyle sporla ilgilenen herkesin telefonunda mutlaka bulunması gereken bir uygulama diyebilirim.

Kafa Kafaya uygulamasını iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BTD Battles APK

    BTD Battles APK Android kule savunma oyununda oyuncular kafa kafaya geliyor! Bloons TD Battles, mobil strateji oyunları sevenleri ekran başına kilitliyor.
  • Kafaya Tokmak

    Kafaya Tokmak, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.