KakaoGroup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
830 TOPLAM İNDİRME

KakaoGroup, kullanıcılar arasında bir ağ kurarak onları bir araya getiren bir Android sosyal ağ uygulamasıdır.

KakaoGroup, ücretsiz bir uygulama olarak kullanıcılar arasında bir iletişim ağı oluşturan ve bu kullanıcıların kendi aralarında iletişim kurmalarını sağlayan bir Android uygulamasıdır.

Uygulamaya sahip olan kullanıcılar bağlı oldukları ağ üzerinden diğer kullanıcılar ile tecrübelerini paylaşabilirler. Ayrıca uygulama üzerinden arkadaşlarınız, aile bireyleriniz, sınıf arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınız ile birlikte özel gruplar oluşturabiliyorsunuz. Tüm kullanıcıların kendi hikayelerini ait oldukları gruplar içerisinde paylaşabildiği uygulamanın arayüzü oldukça modern ve şık.

Kullanıcılar istedikleri kişiler mesaj odalarına çağırarak konuşabilir ve tanışabilirler. Ayrıca uygulama için herhangi bir kayıt işlemi gerekmiyor. Sahip olduğunuz Kakao hesaplarınız ile giriş yapabiliyorsunuz. Fakat daha önceden Kakao hesabınız yoksa yeni bir Kakao hesabı oluşturmalısınız.

Arkadaşlarınız ve sizin aranızda özel gruplar oluşturarak sürekli iletişimde kalmanızı ve tüm istediklerinizi paylaşmanızı sağlayan uygulama Android telefon ve tabletler üzerinden ücretsiz olarak indirilerek kullanılabilir.

Barış YANIK

KakaoGroup

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

KakaoGroup, kullanıcıların kendi mesajlaşma odalarını kurarka istediği kişileri davet edip iletişime geçmesini sağlayan ücretsiz bir iOS uygulamasıdır.

KakaoGroup, grup konuşmaları yapmak isteyen kullanıcılar için en iyi uygulamalardan bir tanesidir. Bunun nedeni ise, KakaoGroup'un kullanıcılarına kendi gruplarını kurmasına izin vererek, bu gruplar üzerinden kişilerin iletişime geçmelerini sağlamasıdır. Kurduğunuz mesajlaşma odalarına istediğiniz kişileri davet edebilirsiniz.

Grup ile herhangi bir anınızı paylaştığınızda, uygulama otomatik olarak grubunuzdaki herkesin paylaştığınız içeriği görmesini sağlayacaktır.

Kulanıcılar uygulama üzerinden arkadaşları ve tanıdıkları ile fotoğraf, kişi bilgisi, lokasyon ve özel etkinlikleri paylaşabilirler. Ayrıca sınıf arkadaşlarınızla, iş arkadaşlarınızla ve aile bireylerinizle özel gruplar oluşturarak iletişiminizi sürdürebilirsiniz.

Kullanmak için herhangi bir kayıt işlemi gerektirmeyen KakaoGroup uygulamasına, Kakao hesabınız ile giriş yapabiliyorsunuz. Fakat Kakao hesabınız yoksa bir kaç kısa adımda hemen yeni bir tane oluşturabilirsiniz.

Kullanımı kolay ve ücretsiz bir mesajlaşma e paylaşım uygulaması arıyorsanız KakaoGroup ihtiyaçlarınızı giderecektir. Uygulamayı kullanmak isterseniz Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.