KakaoStory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
146 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

KakaoStory, KakaoTalk kullanıcılarının kendi aralarında paylaşımlar yapmasını sağlayan yararlı ve ücretsiz bir sosyal ağ uygulamasıdır.

KakaoStory, KakaoTalk kullanıcılarının kullanabileceği ücretsiz bir eklenti uygulamasıdır. Uygulama ile birlikte KakaoTalk kullanıcıları yaşadıkları tecrübeleri diğer kullanıcılar ile paylaşabilir.

KakaoTalk kullanmaktan hoşlanıyorsanız, bir adım daha ileri giderek uygulamanızı sosyal ağa taşıyabilir ve istediğiniz herşeyi diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz. Özellikle resim ve video paylaşamı için kullanılan KakaoStory'nin sahip olduğu sade arayüz ile birlikte kullanımı oldukça basit.

Özellikler:

  • Fotoğraflarınıza efektler ekleyerek paylaşma
  • Tecrübelerinizi diğer kullanıcılar ile paylaşma
  • Arkadaşlarınızın en son paylaştıklarını görüntüleme
  • Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etme

KakaoTalk Messenger uygulama ile entegre olan uygulamaya KakaoTalk hesabınız ile giriş yaparak dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz KakaoStory uygulamasını, KakaoTalk kullanıcısı iseniz kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

KakaoStory

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
144 TOPLAM İNDİRME
25.7 MB DOSYA BOYUTU

KakaoStory uygulamasını kullanarak arkadaşlarınızın mobil paylaşımlarını anında ve ücretsiz olarak görebilirsiniz.

KakaoStory uygulaması, KakaoTalk kullanıcılarının arkadaşlarıyla daha kolay bir şekilde iletişime geçebilmeleri için hazırlanmış bir sosyal ağ ve tamamen ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Direkt olarak tanıdıklarınızla mesajlaşmak yerine fikirlerinizi belirtebiliyor, fotoğraflarınızı paylaşabiliyor, notlar ve yorumlar ekleyebiliyorsunuz. Sadece mobile yönelik bir sosyal ağ olduğu için daha düzenli bir iletişim imkanı sunduğunu da eklemek gerek.

Kullanmak için hali hazırdaki KakaoTalk hesabınız yeterli oluyor ve fotoğraf paylaşmak istediğinizde uygulama içerisinde yer alan efektler ve filtreler ile fotoğraflarınızı çok daha etkileyici hale getirebiliyorsunuz.

Eğer arkadaşlarınızın paylaştıklarını görmek isterseniz tek yapmanız gereken "feeds" sekmesini ziyaret etmek ve onların günlerinin nasıl geçtiğini izlemek. Farklı emoticonlar sayesinde ifadelerinizi de çok daha etkili bir hale getirebilirsiniz.

Uygulamanın oldukça temiz bir arayüze sahip olduğunu ve mobil bir sosyal ağdan beklentileri oldukça karşıladığını da belirtmek gerek. Eğer ücretsiz olarak kullanabileceğiniz sosyal bir uygulama arıyor ve aynı zamanda kolayca KakaoTalk'a geçerek mesajlaşmaya devam etmek istiyorsanız kesinlikle cihazlarınızda bulunması gereken bir iPhone ve iPad uygulaması olduğunu belirtebilirim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.
  • Snapchat APK

    Snapchat APK, gençler arasında yaygın kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması. Mesaj, fotoğraf, ses ve video paylaşabildiğimiz popüler sosyal medya uygulamasıdır.