Kampp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.

Kampp uygulaması, doğayla iç içe olmayı seven gezginlerin yeni yerler keşfedebileceği bir Android uygulaması olarak öne çıkıyor.

Tatillerinizde huzur ve sessizlik arıyorsanız, sizin için en iyi tatil yolu kamp yapmak olacaktır. Doğanın içinde sessiz ve sakin bir ortamda çadırınızı kurduktan sonra kendinizi daha dinlenmiş hissedeceğinizden emin olabilirsiniz. Türkiye’de kamp yapılacak yerlerin büyük bir kısmı internetten kolayca bulunabiliyor. Ancak, çok fazla bilinmeyen ve gerçekten harika yerler de mevcut. İşte bu tür yerleri keşfederek kampınızı daha da güzelleştirmek istiyorsanız, Kampp uygulamasını mutlaka denemelisiniz.

Birçok şehir için ayrı ayrı sunulan kamp alanlarını sizlere sunan Kampp uygulamasında, konumunuza en yakın kamp alanlarını da bulabiliyorsunuz. Çeşitli kamp alanlarını deneyen ve deneyimlerini diğer kullanıcılarla paylaşan kampçılar sayesinde kamp alanları hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmanızı sağlayan Kampp uygulamasında, gitmek istediğiniz yere yol tarifi de alabiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

Kampp

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
24.1 MB DOSYA BOYUTU

Kamp yapmayı seviyorsanız, Kampp uygulamasıyla yeni kamp alanlarını keşfedebiliyorsunuz.

Kampp uygulamasıyla iOS cihazlarınızdan birçok yeni kamp alanını keşfedebilmeniz mümkün.

Kamp yapmak, benim de en çok keyif aldığım aktivitelerin başında geliyor. Şehrin kalabalığından uzaklaşarak doğayla iç içe olabileceğiniz bu aktiviteyi, imkanları geniş bir yerde yapmak da kamp deneyiminizi olumlu yönde etkileyecektir. Kamp alanlarında mutlaka bulunması gereken imkanları, kullanıcı yorumlarını ve fotoğrafları her zaman bulabilmek mümkün olmuyor. Gezgin sayfalarında belli başlı yerler için tavsiyeler ve yorumlar bulabilirsiniz, fakat hiç bilinmeyen bir yerdeki kamp alanlarına gitmek istiyorsanız bu konuda zorlanabilirsiniz. Kampp uygulaması da tam da bu amaçla geliştirilen bir kamp rehberi uygulaması. Türkiye genelindeki kamp alanlarını şehirlere göre ayıran ve bu alanları ziyaret eden kullanıcıların yorumlarını sizlere sunan uygulamada, çok fazla bilinmeyen harika kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.

Kamp yerlerine ait fotoğraflar, imkanlar, yorumlar vb. bilgilere ulaşma imkanı sunan Kampp uygulamasında, siz de kendi yorumlarınızı ekleyerek diğer kullanıcılara yardımcı olabilirsiniz. Gitmek istediğiniz kamp alanlarına yol tarifi de alabileceğiniz Kampp uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilir, sakin ve huzurlu bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Anadolujet'le Anadolu Cepte

    Anadolujet'le Anadolu Cepte uygulamasıyla birçok şehir için turistik gezi rehberine ulaşabilirsiniz.
  • Sesli Gezi Rehberi

    Sesli Gezi Rehberi uygulamasıyla gezdiğiniz yerler hakkında bilgileri sesli olarak dinleyebilirsiniz.
  • Inviita

    Inviita uygulamasıyla dünya çapında binlerce şehri keşfe çıkabilirsiniz.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • ViewRanger

    ViewRanger uygulamasında yürüyüş, koşu ve bisiklet aktiviteleri için uygun rotaları görebilirsiniz.
  • İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu

    İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu uygulamasını kullanarak, İstanbul'dan İzmir'e kadar yapacağınız seyahatler için birçok hizmetten faydalanabiliyorsunuz.