Karadelik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Karadelik oyununda yörüngeden yörüngeye sıçrayarak karadeliğin sizi içine çekmemesi için bir hayli uğraşmanız gerekiyor.

Karadelik oyununda yörüngeden yörüngeye sıçrayarak karadeliğin sizi içine çekmemesi için bir hayli uğraşmanız gerekiyor.

Temelde basit bir oyun olan Karadelik’te, uzay boşluğunda her şeyi içine çeken karadeliğe karşı kendinizi korumanız gerekiyor. Isınma Turları, Daha Yeni Başlıyoruz ve Şimdi İşin Zor adlarında 3 farklı zorluk seviyesi bulunan oyunda işiniz hiç de kolay olmuyor. Oyuna başladığınız anda, oyun karakteriniz karadeliğe doğru hareket ediyor. Ekrana her tıkladığınızda farklı bir yörüngeye sıçrayarak, karadeliğin sizi içine çekmesini engellemiş oluyorsunuz. Yörüngelerde beliren kırmızı işaretler ise sizin düşmanınız olduğundan, yörünge değiştirirken dikkatli olmanız gerekiyor.

Uzay boşluğundan gelen ve yörüngelerden geçerek karadeliğe doğru ilerleyen yıldızları toplayarak hem yüksek puanlar kazanabiliyor, hem de seviye atlayabiliyorsunuz. Karadeliğe ne kadar yakın olursanız ve bu noktada ne kadar çok yıldız toplarsanız, kazanacağınız puan da o kadar yüksek oluyor. Oyun sırasında yörüngeye giren kalkanlar sayesinde de düşmanların üzerine sıçradığınızda onları saf dışı bırakabilirsiniz.

Android cihazlarınızda keyifli dakikalar geçireceğiniz ve bağımlısı olacağınız Karadelik uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Karadelik

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Yörüngeden yörüngeye sıçrayarak, karadeliğin sizi içine çekmesini engellemeye çalışın.

iOS işletim sistemli cihazlarınızda bağımlılık yapacak bir oyun arıyorsanız, Karadelik oyununu mutlaka denemelisiniz.

Karadelik oyunu, adından da anlaşılacağı üzere karadeliğin sizi içine çekmesini engellemek üzerine tasarlanmış. Yörüngedeki her şeyi içine çeken karadelikten korunmak için, ekrana tıklayarak yörüngeden yörüngeye atlamanız gerekiyor. Isınma Turları, Daha Yeni Başlıyoruz ve Şimdi İşin Zor adlı birbirinden zorlu 3 farklı seviye bulunan oyunda işiniz oldukça zor. Yörünge karadeliğe doğru hareket ederken, düşmanınız olan kırmızı noktalardan da korunmanız gerekiyor. Yörünge değiştirirken bu kırmızı noktalara dokunduğunuzda oyun bitiyor ve en baştan başlıyorsunuz. Oyunda puan toplamak için de uzay boşluğundan gelen yıldızları toplamanız gerekiyor.

Karadeliğe ne kadar yakın olursanız ve bu kısımda ne kadar çok yıldız toplarsanız, kazanacağınız puanın da o kadar yüksek olacağını bilmenizde fayda var. Ayrıca, kırmızı noktalara takılmadan puan toplayabilmeniz için de yörüngeye yerleşen kalkanları yakalamanız gerekiyor.

iPhone ve iPad cihazlarınızda arcade oyunları oynamayı seviyorsanız, eğlenceli vakit geçireceğinizi düşündüğüm Karadelik uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir ve yükleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!