Keep the Castle

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
71 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı silahtan faydalanarak dev yaratıklara ve canavarlara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir rol oyunudur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlere sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Keep the Castle, ok ve yayınızla dev yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Canavarlar tarafından işgale uğrayan ve halkın tehlikede olduğu bir kasabada dev yaratıklara ve korkunç ağaçlara karşı mücadele ederek tümünü etkisiz hale getirmelisiniz. Ok ve daha onlarca farklı savaş aletinden yararlanarak yaratıkları öldürmeli ve kasabayı temizleyerek insanları bu beladan kurtarmalısınız. Meyve atan ağaçlar ve korkunç yaratıklarla savaşarak hünerlerinizi sergilemeli ve savaşlardan galip gelerek ganimet toplamalısınız. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden güçlü onlarca karakter bulunmaktadır. Ayrıca savaşta kullanabileceğiniz ok, balta, kılıç, mızrak ve daha birçok ölümcül silah yer almaktadır. Karakterinizi ve silahınızı seçerek savaşa başlamalı ve tüm yaratıkları öldürerek kasabayı kurtarmalısınız.

Mobil platformda rol oyunları arasında bulunan ve binlerce oyuncu tarafından keyifle oynanan Keep the Castle, ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Keep the Castle

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
156.5 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı silahtan faydalanarak dev yaratıklara ve canavarlara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir rol oyunudur.

Onlarca farklı savaş kahramanı ve silahtan dilediğinizi kullanarak dev yaratıklara ve hareket eden ağaçlara karşı mücadele edeceğiniz Keep the Castle, mobil platformda rol oyunları kategorisinde yer alan eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda etkileyici grafik tasarımı ve keyif verici ses efektleri ile oyun tutkunlarına sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, canavarlar ve garip yaratıklar tarafından işgale uğrayan bir kasabayı kurtarmak için aksiyon dolu savaşlara katılmak ve ganimet toplayarak yeni savaş malzemelerinin kilidini açmaktır. Kasabayı bu beladan kurtararak görevlerinizi tamamlamalı ve seviye atlayarak sonraki bölümlere ulaşmalısınız. Meyve fırlatan hareketli ağaçlar ve korkunç canavarlara karşı savaşarak elinizden geleni yapmalı ve kasabayı temizleyerek güvenli bir hale getirmelisiniz. Bağımlılık yapıcı özelliği ve sürükleyici bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Ok, kılıç, balta ve mızrak gibi silahlardan yararlanarak düşmanlarınızı öldürebileceğiniz Keep the Castle, Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz ücretsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Novoland:The Castle In The Sky

    MMO dünyasında savaşacağız.
  • Hustle Castle APK

    Hustle Castle APK, orta çağ döneminde kale inşa edip savaştığınız bir mobil strateji rpg oyunu. Hustle Castle Android oyunu oynaması ücretsiz!
  • Christmas Stories: The Gift of the Magi

    Farklı mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ms. Holmes: The Monster of the Baskervilles

    Konaktaki gizemleri araştıracağız.
  • The Last Crusaders

    Farklı düşmanlar ile savaşacağız.
  • The Mooseman

    Karanlık bir dünyada ilerlemeye çalışacağız.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Haunted Hotel: The Axiom Butcher

    Esrarengiz cinayetleri aydınlatabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.